Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ljepotici Zara sretan drugi rodendan.zelim ti sve isto sto bi pozelila svojim misicica,pa et da znas ko da je juce bilo kad mi je tvoja mama napisala da ode u porodiliste a ti vec velika cura
ja upravo na drugom mjestu čestitam... draga još jednom želim tvom zlatu sve ono što joj ti želiš i da nam odrasta s puno ljubavi i pažnje i naravno najbitnije da nam bude zdrava,vesela i uvijek nasmijana..
E moja bebacha, proleti ovo vrijeme, ja kafu pijem, cekamo prvu turu gostiju a ona kraj mene nabraja " pice Jaja kafu kad bude velika, aha hoce, hoce". Ne zatvara usta. Ljubac za vase pilice i hvala od nas dvije!
Juče sam bila zaista premorena poslje posla, nisam mogla ni laptop upaliti već sam se bukvalno svalila na kauč tako da sa zakašnjenjem želim čestitati Zari rođendan i poželiti joj puno zdravlja, sreće i veselja!!!