Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mojoj princezi zelim sretan rodjendan Tacno prije tri godine,na svijet je dosla jedna mala Bubica,koja nas je sve obradovala svojim dolaskom.. Ljubavi mamina,nek ti je sretan rođendan i da ti svaki naredni dan u zivotu bude sve ljepsi i ljepsi,da te u zivotu prati samo dobro a ono lose da te zaobiđe,da mi uvijek budes sretna,zdrava,vesela...
sretan 1. rodjendan nasoj drugarici Naimi(niki 83) od srca zele teta Katarina i drug Leon!
da nam uvijek bude vesela,sretna i zdrava!ljubimo te punooooooo
ah dragi i drage nase hvala vam mnogo na lijepim zeljama!! mama je i radosna i tuzna... Bebo moja, djevojcice moja mala, tvoja mama ti zeli svu srecu ovoga svijeta. Da mi uvijek ako Bog da budes tako zdrava i vesela i da uvijek nas dom mirise na tebe i tvoju toplinu. Sretan ti 1. rodjendan! Ljubi te tvoja mamama
draga niki83, cestitam tvojoj princezi 1 rodjendan... da vam bude zdrava i ziva puno godina, zajedno sa vama... da bude vesela i da dobro slusa i da bude ponos tvoje duse...