Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Danas je rođendan našem dragom drugu LEONU.. Njemu želimo mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u životu...a mami i tati da uvijek budu zadovoljni i sretni zbog njega! Dragi LEON mnogo poljubaca primi od tvoje drugarice Naime!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Želim ti sreća i veselje i zdravlje dugo dugo sa tvojim najmiljim. Želim da porasteš u velikog dječaka koje će mami osmijeh na lice izmamiti od ponosa što si divan i krasan dječak na pravome putu.
evo smo vam zamotali jedan siperčić sa aplikacijom moja mama zdrava hrana