Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dragi nas mali, zeko, Omare.. Od srca ti zelimo sretan rodjendan.. Puno zdravlja, srece, nafake, i svega lijepog sto se pozeljeti moze zelimo ti Bakir i ja... Da si nam uvijek sretan, nasmijan.. Nikad tuzan, i nikad ljut.... Da te nikad ne zakidaju za dzeparac Prije tacno godinu dana dosao si na ovaj svijet, nemocan, ne znajuci sta te ceka... Ali, tvoja mama je bila uz tebe odmah.. Grlila te i ljubila... Sada si vec veliki, otkrivas svijet i sve oko sebe, smijuci se na svaku sitnicu i na sve sto ti je drago i milo... I tvoja mama je opet s tobom... Neka ti svaki dan bude ispunjen smijehom, ljubavlju, koju ti pruzaju tvoji najmiliji... Kao sto Ivona zazeli Bakiru, i ja ti zelim da tvoji roditelji uvijek budu uz tebe, pruzajuci ti sve na ovom svijetu sto jedan roditelj moze pruziti svom djetetu... Ljubimo te puno Bakir i ja
Pile naše malo,sretan ti 1. rođendan. Sve ono što ti roditelji žele ,želim ti i ja Uvijek nam bio zdrav,veseo,rastao bezbrižno. Omare sretan rođendan -Sabina i Emina!
sa malim zakasnjenjem sretno malom Bakiru i sve najljepse,a malom svrci Ali Omaru od srca srettan danasnji dan i puno zdravlja i srece kroz zivot,sretnoooo. .
Dragi moj i mili paša, na današnji dan,prije godinu dana,u 14:10 bila sam prisutna kada si na svijet došao TI.Ne mogu ti opisati kako sam se osjećala u tom trenutku,gledajući tvoju mamu kako od radosti plače i govori mi hvala,a ja njoj sa suzama u očima govorim "ČESTITAM" Poslije toga je slijedilo moje slikanje i snimanje malenog dječaka,njegov plač je bio muzika za moje uši,vjerujem i za njegovu mamu
Sve što želim tebi dragi moj Ali Omare,iskreno i od srca,je da budeš živ i zdrav još godina 100 zajedno sa svojim roditeljima,da im život ispuniš radošću i srećom,da imaš sretno i bezbjedno djetinstvo,da ti u životu nikad ništa ne fali,da budeš pošten i dobar,ma jednostavno želim ti SVE NAJBOLJE što se poželjeti može!
Lijepi moj paša SRETAN TI 1. ROĐENDAN od srca!
Volim te medu mali
< Poruku je uredio tweety -- 23.4.2009 11:40:20 >