Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draguljce moje malo,SRETAN TI RODJENDAN! Samo cu pozeljeti da uvijek imas svoje roditelje pored sebe i znam da sam ti time pozeljela sve najbolje
Selenica i ja se nadamo da ces imati ultra giga mega prvi mali rodjendanski party i jako smo tuzne sto to necemo podijeliti s tobom... ,a do sinoc smo se nadale da ipak hocemo.
Nasem drugaru Omaru, zelimo sretan rodjeni dan, da mu se sve zelje ostvare, da uvijek bude sretan i nasmijan, i da nam pozivi jos mnogo, mnogo godina u sreci i zdravlju, i da uvijek bude ponos svojim roditeljima... Sretan rodjendan zele ti toji dlugali Imran i Ammar! Saljemo ti punoo punoo cmokaca iz Travnika!
Sa malim zakasnjanjem...nasem Bakiru sretan rodjendan!
Sve najljepse...
I mi se sa velikim zakasnjenjem pridruzujemo cestitkama i zelimo nasem drugu sve najbolje za njegov plvi rodjendan, da nam bude ziv i zdrav jos puno, puno godina i da nikada ne nestane onaj drazesni osmjeh sa njegovog lica... Jubimo ga puno, punooo!!!Mali drugari Imran i Ammar!
Sa malim zakašnjenjem - sretan rođendan malom Bakiru, sve najbolje u životu i da ih dočeka još puno, punooo u zdravlju i veselju sa svojim ponosnim roditeljima. Pusa od drugarice Merjem i njene mamice
Sretan rođendan i malom Omaru i sve najljepše želje i puno poljubaca