Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasem dragom,slatkom drugu Afanu zelimo sretan rodjendanko. Da nam uvijek budes zdrav,nasmijan i veseo i ponos svojim roditeljima. Ljube te drugar Aman i njegova mama Salmy ,mila,nek je sretno i tebi,uzivajte sa svojim djecakom
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Sretan rodjendan svim malisanima koje sam "propustila" u ovih par dana Afanu i Harisu sve naj naj ljepse, a danas i maloj Nadji sretan rodjendan i sve moguce najljepse zeli drugarica Luna sa mamom i tatom!!!!
Dragi nasi, Rania (tweety) i Noa (anidla), zelimo vam puuuuuno zdravlja srece i da nam izrastete u predivnu djevojku i momka, da budete ponos svojih roditelja... Sretan rodjendan od srca vam zeli raja s Drine
Dragi nasi, Rania (tweety) i Noa (anidla), zelimo vam puuuuuno zdravlja srece i da nam izrastete u predivnu djevojku i momka, da budete ponos svojih roditelja... Sretan rodjendan od srca vam zeli raja s Drine