Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dragi Andrej sretan ti rodjendan...ljube te teta dadada i drug imenjak Draga Lanice hrabrice, sretan ti rodjendan...zelimo da nam sto prije ozdravis...ljube te teta dadada i drug Andrej
i malenom Andreju i nasoj dragoj Lanici koja svoj drugi rodjendan slavi u bolnici...Nek su zivi i zdravi puuuno, puuuno godina svojim dragim roditeljima!!!
Draga Lanice sretan rođendan mila.... Da nam budeš zdrava i sretan, najzdravija djevojčica na svijetu. Da idući rođkas dočekaš u prelijepom ambijentu sa barcom kraj sebe kao najljepšim poklonom.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Lani sretan rodjendan i da sto prije ozdravi i dodje kuci da bude vesela i zdrava i da iduci rockas ako Bog da slavi sa bracom... Sve najbolje zeli ti raja s Drine
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Svim današnjim malenim slavljenicima sretan rođendan. Da budu zdravi, veseli i sretni još puno puno dana i rođendana, i da budu uvijek sa onima koji su im najdraži!
Podvezivanje jajnika! Tidzi
Imamo dijece onoliko koliko smo zeljeli i ja bih sada da podvezem jajnike. Vasa misljenja za i protiv podvezivanja i objasnjenja. Hvala puno! I molim Vas nemojte mijesati vjeru u ovo.
Podvezati. (37%)
Ne podvezivati. (56%)
Cula sam losa iskustva u vezi toga. (6%)
Cula sam sve najbolje o podvezivanju. (1%)
Broj svih glasova: 107
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!