Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:12:09
klemzi
Sretna mi treća prekrasna godina braka Tajra, i tebi je ovih dana, pa nek je sa srećom
_____________________________ Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:22:28
tekja
Klemzi cestitam , jos dugo godina ljubavi ...p.s. I meni je bila 5.
_____________________________ Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:29:17
R&T@
Hvala, Klumzi... (Mi proslavili jucer : osmi maj, osma godisnjica) I tebi i tm puuuuno srece, da ih mnogo proslavite u zdravlju i rahatluku, aBd
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 22:16:57
reallove
Tajra,sretna godisnjica sa malim zakasnjenjem Klemzi,mila i vama sve najbolje Nama je sutra aBd,4 god.,masallah
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 23:54:30
Honey3
Klemzi sretna vam godisnjca braka,da ih jos puuuuuno docekate zajedno,u sreci,okruzeni onima koje volite i koji vas vole
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Sretna godišnjica braka ... 10.5.2012 0:00:26
Honey3
reallove nastupila je,i vama sve najbolje
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Sretna godišnjica braka ... 10.5.2012 10:12:38
reallove
IZVORNA PORUKA: zaha reallove nastupila je,i vama sve najbolje hvala mila
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:18:38
koka i po
sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme
< Poruku je uredio koka i po -- 5.6.2012 12:24:08 >
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:35:35
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme Sa sercom i svaka naredna i naredna godisnjica, da ih jos mnogo docekate Nama u julu aBg 5 godinica sretnih.
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:45:58
koka i po
hvala medicu...ko zna...nikad se ne zna
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:50:50
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme Cestitam, da ih docekate jos mnogo mnogo
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:53:05
koka i po
pih....nemam onog smajlica sto puse salje
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:54:56
nanika
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme sve najljepse
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 13:24:21
koka i po
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.8.2012 9:47:02
Lady26
Zavedi me osmijehom kao zlatnim strunama i kad bez rijeci budem ostala to nazovi pobjedom, to nazovi kako znas Zavedi me rijecima i ja cu budna sanjati i poslije tako dugo trazenja sad znam da to si ti Bit cu samo tvoja moja radost i moj smijeh sad znam da ima Boga cim za me dos'o si na svijet cim za te dosla sam na svijet Neka nam je sretna i ova cetvrta zajednicka m racna godina, da ih docekamo jos mnogo u zdravlju, ljubavi i sreci, sa malo vise para , i bar jos jednom bebicom aBd.... Volim te
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.8.2012 9:54:00
Mala Selma
Drugarice cestitam ti od srca godisnjicu braka, i zelim ti da docekate jos punooo u zdravlji, sreci i rahatluku (naravno sa vise para, sex-a, djece i sl )...
_____________________________ Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 6:57:06
anidla
Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve... vjeruj u ljubav ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav i dobru i zlu ..... ovako smo poceli i ovako trajemo..... volim te.... Sretan ti ovaj malecki pir od 5 godina
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 8:48:24
DM
Anidla-čestitke i da ih još puno poživite zajedno!
_____________________________ Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:10:56
Emica_sa
Anidla sve najbolje i da ih jos dugo docekate u sreci i ljubavi
_____________________________ Hello, it's me...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:17:52
leona81
IZVORNA PORUKA: anidla Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve... vjeruj u ljubav ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav i dobru i zlu ..... ovako smo poceli i ovako trajemo..... volim te.... Sretan ti ovaj malecki pir od 5 godina sretnooooo
_____________________________ 29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:26:37
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Anidla sve najbolje i da ih jos dugo docekate u sreci i ljubavi JOj jesam sastavila recenicu,mislila sam da ih jos puno docekate
_____________________________ Hello, it's me...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:43:36
anidla
Hvala vam daBogda da ostarimo skupa Sad me >Nonce zvao da mi cestita godisnjicu, jedva ispetljao i rekao da ga vodim u Mercator da mu kupim nesto za nasu godisnjicu jest namazan
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:55:44
Cmokvica
Čestitam, Anidla, i želim vam da još dugo vjerujete u ljubav
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 10:06:56
anidla
IZVORNA PORUKA: Cmokvica Čestitam, Anidla, i želim vam da još dugo vjerujete u ljubav To sam citirala pjesmu naseg prvog plesa :) Hvala draga.... Bas sam danas posebno sretna....
RE: Sretna godišnjica braka ... 12.1.2013 13:02:33
EEDITH
Spustila te zvjezda na planetu da mi budeš radost i da s tobom mogu u životu proći sve da me smiriš trebam te trebam tvoje ruke da me od oluje,kiše sklone s vremenom će sve postat' pepeo i prah al' me s tobom ničeg nije strah ničeg nije strah. 11 godina nije malo,nije ni puno,ali neka nam i naredne budu u ljubavi,zdravlju i sreći. da i 50 godišnjicu proslavimo sa našom pjesmom.
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Anketa
Kako bi reagovale ..пеперутка16 .. da vaš muž ode na kafu sa bivšom curom, koju nije video niz godina, pa da se "ispričaju"?
Oznake