Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:12:09
klemzi
Sretna mi treća prekrasna godina braka Tajra, i tebi je ovih dana, pa nek je sa srećom
_____________________________ Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:22:28
tekja
Klemzi cestitam , jos dugo godina ljubavi ...p.s. I meni je bila 5.
_____________________________ Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 21:29:17
R&T@
Hvala, Klumzi... (Mi proslavili jucer : osmi maj, osma godisnjica) I tebi i tm puuuuno srece, da ih mnogo proslavite u zdravlju i rahatluku, aBd
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 22:16:57
reallove
Tajra,sretna godisnjica sa malim zakasnjenjem Klemzi,mila i vama sve najbolje Nama je sutra aBd,4 god.,masallah
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.5.2012 23:54:30
Honey3
Klemzi sretna vam godisnjca braka,da ih jos puuuuuno docekate zajedno,u sreci,okruzeni onima koje volite i koji vas vole
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Sretna godišnjica braka ... 10.5.2012 0:00:26
Honey3
reallove nastupila je,i vama sve najbolje
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Sretna godišnjica braka ... 10.5.2012 10:12:38
reallove
IZVORNA PORUKA: zaha reallove nastupila je,i vama sve najbolje hvala mila
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:18:38
koka i po
sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme
< Poruku je uredio koka i po -- 5.6.2012 12:24:08 >
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:35:35
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme Sa sercom i svaka naredna i naredna godisnjica, da ih jos mnogo docekate Nama u julu aBg 5 godinica sretnih.
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:45:58
koka i po
hvala medicu...ko zna...nikad se ne zna
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:50:50
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme Cestitam, da ih docekate jos mnogo mnogo
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:53:05
koka i po
pih....nemam onog smajlica sto puse salje
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 12:54:56
nanika
IZVORNA PORUKA: koka i po sretna mi 14-ta godisnjca braka nabralo se fino bogme sve najljepse
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Sretna godišnjica braka ... 5.6.2012 13:24:21
koka i po
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.8.2012 9:47:02
Lady26
Zavedi me osmijehom kao zlatnim strunama i kad bez rijeci budem ostala to nazovi pobjedom, to nazovi kako znas Zavedi me rijecima i ja cu budna sanjati i poslije tako dugo trazenja sad znam da to si ti Bit cu samo tvoja moja radost i moj smijeh sad znam da ima Boga cim za me dos'o si na svijet cim za te dosla sam na svijet Neka nam je sretna i ova cetvrta zajednicka m racna godina, da ih docekamo jos mnogo u zdravlju, ljubavi i sreci, sa malo vise para , i bar jos jednom bebicom aBd.... Volim te
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Sretna godišnjica braka ... 9.8.2012 9:54:00
Mala Selma
Drugarice cestitam ti od srca godisnjicu braka, i zelim ti da docekate jos punooo u zdravlji, sreci i rahatluku (naravno sa vise para, sex-a, djece i sl )...
_____________________________ Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 6:57:06
anidla
Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve... vjeruj u ljubav ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav i dobru i zlu ..... ovako smo poceli i ovako trajemo..... volim te.... Sretan ti ovaj malecki pir od 5 godina
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 8:48:24
DM
Anidla-čestitke i da ih još puno poživite zajedno!
_____________________________ Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:10:56
Emica_sa
Anidla sve najbolje i da ih jos dugo docekate u sreci i ljubavi
_____________________________ Hello, it's me...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:17:52
leona81
IZVORNA PORUKA: anidla Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve... vjeruj u ljubav ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav i dobru i zlu ..... ovako smo poceli i ovako trajemo..... volim te.... Sretan ti ovaj malecki pir od 5 godina sretnooooo
_____________________________ 29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:26:37
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Anidla sve najbolje i da ih jos dugo docekate u sreci i ljubavi JOj jesam sastavila recenicu,mislila sam da ih jos puno docekate
_____________________________ Hello, it's me...
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:43:36
anidla
Hvala vam daBogda da ostarimo skupa Sad me >Nonce zvao da mi cestita godisnjicu, jedva ispetljao i rekao da ga vodim u Mercator da mu kupim nesto za nasu godisnjicu jest namazan
_____________________________ You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 9:55:44
Cmokvica
Čestitam, Anidla, i želim vam da još dugo vjerujete u ljubav
RE: Sretna godišnjica braka ... 18.8.2012 10:06:56
anidla
IZVORNA PORUKA: Cmokvica Čestitam, Anidla, i želim vam da još dugo vjerujete u ljubav To sam citirala pjesmu naseg prvog plesa :) Hvala draga.... Bas sam danas posebno sretna....
RE: Sretna godišnjica braka ... 12.1.2013 13:02:33
EEDITH
Spustila te zvjezda na planetu da mi budeš radost i da s tobom mogu u životu proći sve da me smiriš trebam te trebam tvoje ruke da me od oluje,kiše sklone s vremenom će sve postat' pepeo i prah al' me s tobom ničeg nije strah ničeg nije strah. 11 godina nije malo,nije ni puno,ali neka nam i naredne budu u ljubavi,zdravlju i sreći. da i 50 godišnjicu proslavimo sa našom pjesmom.
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake