Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
I meni danas kao Malenoj tri godine sretnog braka, PA NEK SU NAM HAIRLI, ljubim te, i Malena, tebi da se ostvare sve zelje u zivotu, posebno, ona koju najvise prizeljkuješ, amin inšallah
Dragoj Apotekarki i njenom suprugu sretnu 3. godišnjicu braka od srac želim. Želje za zajedničko zdravlje, sreću i još puno godina u jakoj i velikoj ljubavi su ono što Vam od srca želim.
RE: Sretna godišnjica braka ... 22.10.2010 9:33:53
Hanady RR
Mala86 sretna vam godišnjica braka. da ih još mogo zajedno proživite u zdravlju, sreći i rahatluku. Sve najbolje
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.10.2010 8:00:32
Hanady RR
našoj ribi 78 danas je 13 godina braka. čestitamo uz želju da vam zajedničke želje što prije i što sretnije ostaverene budu
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.10.2010 9:15:47
malena27 RR
mojoj najdrazoj i njm iskrene cestitke povodom 13. godine braka! ostanite mi tako lijepi, sretni i u ljubavi! a da iduca bude sa 2-3 da vam popune svu bol, tugu i prazninu koju ste osjecali tokom prethodnih godina!
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.10.2010 9:20:51
breskvicaa
Draga Ribice od srca ti zelim tebi i tm sve najbolje puno zdravlja,srece i sve ono sto pozelis da docekate sa puno ljubavi i da docekate jos puno godina zajedno
RE: Sretna godišnjica braka ... 11.11.2010 12:24:19
veeseelaa
hvala dobra moja, obzirom da je i tebi godišnjica braka danas od ti želim sve najbolje! i kao što napisah na fb da nas ovi naši plemeniti i lijepi mužići slušaju kao i do sada
RE: Sretna godišnjica braka ... 11.11.2010 14:40:22
mamine oci
veeseelaa,marijanna,buba,reallove,hvala puno.
znam da sam negdje procitala da ima jos jedna forumasica kojoj je danas godisnjica,znam da je pisala veeseeloj da su udate isti dan iste godine cak i rodjene iste godine u istom mjesecu e posto sam zaboravila koji joj je nik nek se ne naljuti ali od srca joj cestitam godisnjicu braka
RE: Sretna godišnjica braka ... 11.11.2010 15:02:19
Hanady RR
mašallah godišnjica danas...
mamine oči i vesela sratna vam godišnjica braka, u zdravlju i sreći da sve naredne dočekate sa svojim suprižnicima i djecom lijepom i dragom.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.