Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 18:31:10
mamina princeza
cestitke i sve najbolje zelim mojoj dragoj haidi njenom sincicu. zao mi je sto si se napatila procice abd sad imas jos jednu radost na ovom svijetu.... i naravno pusa alinici..
ja sam stvarno stvarno sretna sto mogu procitati ovu vjest.... i koja slucajnost i moja dzelila se rodila u 16 i 55:))
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 18:43:59
camm
vidim ja uveliko se čestita a ja nemam pojama da nam je stigao fudbaler pridruzujem se cestitkama i sve najbolje u zivotu malom fudbaleru i da ga sreca prati....drago mi je sto je sve uredu
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 19:49:21
Aminad
Draga Aida od srca ti želim da se što prije oporaviš i uživaš u svakom momentu koji će ti donijeti prelijepe okice tvog sinčića, a njemu želim dug i sretan život!
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 19:51:51
stella
Draga moja zelim ti sto brzi oporavak i da nam se pridruzis sto prije.Sve najljepse u zivotu malenom fudbaleru.Da nam bude zdrav i ziv puno godina.I da zivi sretno sa svojim roditeljima i sekom.
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 19:58:41
andji
HAIDA želim ti svu sreću ovog svijeta da budeš najsretnija sa svojim sinčićem,a njemu da Bog podari dug život i puno puno zdravlja i sreće,puno vas volimo ja i moj Sergej i mislimo na vas.Danas sam bila na jednom rodj. i čitav dan sam mislila na tebe i tvoj porod,čim sam dolrtila kući otvorila sam RR da vidim jesil se porodila.Ne znamo se ali osjećam da si mi puno bliska,puno te voli tvoja DOBOJKA,PUSA VELIKA. izvini ali ja sam još 'tanka' sa postavljanjem slika
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 20:13:10
enna
Evo i od mene i moje princezice iskrene cestitke a mami brz oporavak i ja sam se ispatila al opet to je slatka bol to se brzo zaboravi vazno je da je sve ok hvala Bogu pusa vam uzivajte mi!!!
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 20:59:09
mukica
Docekasmo i ovaj dan da nam se Haidica porodi. Mila moja zelim ti svu srecu ovog svijeta. Trenutna bol ce se brzo zaboraviti,zelim da vam novi clan donese jos puno,puno srece i veselja. Sve naj bolje zele ti Dada,Mukica i Emin
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 21:56:08
Romali
iščekivanje je gotovo, pobjednik u ovoj utakmici je Haida
bBš sam mislila na tebe tokom dana. Sretna sma da je sve dobro prošlo. Neka vam je živ i zdrav i da vam mnogo radosti u životu donese. Čestitke tebi, TM i Alini ( baš mu se ono ime što sam predložila slaže sa sestrinim )