Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 17:23:27
mamy Sabina
Cure moje sad sam dobila sms od naše Aide!!!!!!! U 16 i 55h rodio se mali dječak 2850gr težak,51 cm dug! Mashala! Kaže da se napatila ! Pozdravlja vas sve puno ,puno! Ja od uzbuđenja ne mogu ni tipkati!
< Poruku je uredio Dina RR -- 13.11.2008 17:52:32 >
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 17:29:37
batterfly
I ja sam preuzbudjena......
Mashallah!!! Sretnim roditeljima cestitke od srca i sve najljepse... A malom fudbaleru zelim dug i sretan zivot... Da uziva sa svojim roditeljima i sestricom... Da im bude ziv i zdrav....i veseo i pametan...Ma sve naj,naj...
Aidice tebi zelim brz oporavak i da nam se sto prije pridruzis!!! Sa srecom...
< Poruku je uredio Dina RR -- 13.11.2008 18:24:18 >
RE: Aida je rodila svog malog fudbalera!!!!!!! 13.11.2008 17:31:57
Amelaa RR
Od radosti i uzbudjenja..... MasAllah nek je se hairli kutraisala.Od srca sve najbolje zelim i da se sto prije oporavi...i isprica nam svoju pricu. Ne znam sta vise pisati...napisati cu kasnije...
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 17:51:17
Anoniman
Ceeeestitaaaaaaaam... ev od uzbudjenja sam ostala bez rijeci!!!!!
nek nam je napokon dosao maleni princ... zelim mu dug zivot, najzdraviji, najljepsi, najvoljeniji... ma sve da mu je naj i potaman!!! mami zelim brz oporavak i da nam se sto prije javi!!!
e bas divNA vijest......... CESTITAAAAAAM!!!!
< Poruku je uredio Dina RR -- 13.11.2008 18:09:54 >
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 17:54:48
Emina*
Draga Aidice, doceka i ti taj sretan dan da drzis svoj smotuljak u rukama.... Od srca cestitam na djecacicu, nadam se da ce biti pravi braco svojoj seki-Alinici.... Neka vam bude ponos i dika na ovom svijetu... Jos jednom, od srca sve najbolje, zelimo ti Bakir i ja.... Ljubimo te punoo...
Mamy, ja malo ispravih naslov, nadam se da je oki
< Poruku je uredio Dina RR -- 13.11.2008 17:57:14 >
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 17:55:15
Amelaa RR
Sad sam se cula s njom..kaze da se vala napatila..da je puno bolje prosla s Alinom ali eto nek je sve hairli proslo i puno vas pozdravlja.... Place mi se hehehe od radosti naravno
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 18:02:36
lamka
draga Haida iskrene čestitke povodom rođenja tvoga sina. Da ti je zdrav, ziv i pametan puno pno godina. i vi s njim zajedno.Sto brzi oporavak od srca Vam zele Edina i Lamija nad
RE: Nasa haida je rodila svog malog fudbalera! 13.11.2008 18:10:14
medavi
Aida draga presretna sam sto si konacno donijela svog sincica na svijet! Zelim vas sto brzi oporavak i da nam se sto prije pridruzite... puno poljubaca od mene i mojih djecaka....i puno zdravlja srece i nafake malom princu i i tvojoj obitelji!!!
< Poruku je uredio Dina RR -- 13.11.2008 18:16:53 >