Blue rose RR -> RE: meningitis (13.11.2008 13:38:16)
|
Uh, gluho i daleko bilo od svakog insana. I ja sam od sinoć pravo zabrinuta, pa evo i cijeli dan nikakva, stalno zovem mamu i dajem upute za ne daj Bože, sve čovjek konta da će ako ništa preventivno postupiti i na vrijeme otkriti- pupupupupupupu. A eto nešto kontam kakvo je to naše zdravstvo, naša država, bla, bla, bla...samo im je bitno da li će se epidemija proglasiti ili ne (obično je to NE), ali vala meni je poslije 2 djeteta za 15 dana (ako ima i toliko) prava epidemija. A što je najgore, koliko majki ima mogućnosti da na računaru utipkaju "meningitis" ili bilo koju drugu bolest, pa da se informišu? Koliko njih živi u strahu, a da nisu u mogućnosti da saznaju sa čime imaju posla, ili ako ništa na koji način da djeluju...uhhh...bitno je da znamo šta je koji "kreten" iz politike rekao, jeo, mislio sr*o [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Hem sam ljuta, hem sam zabrinuta. A nini tebi svaka čast - na nama je da se učimo iz tuđih iskustava - ne bilo nikada primijenjeno. Roditeljima - da dragi Bog podari sabura, i snage.
|
|
|
|