Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
nisam slala, moj babo ima tu masinu ovde jer sa tim pere stepenice napolju i ja sa tim perem moje tepihe i extra ispadnu... ko novi, nema fleke koju neizbaci iz njega...
draga moja enisa nemoj niposta da peres u autopraoni,jer stvarno nista neoperu!!!!,ako imas da nades nekog da ti opere RUCNO najbolje ti je ,a u autopraonu ni za zivu glavu ,jer oni ti to rade sve sa onom masinom sto ide na pritisak,...a to ti je nista ...a da stvar bude gora mozes naici pored praone u kojoj ostavis tepih ,a oni na tvom tepihu peru auto ,to se meni desilo i nece vise nikada!!!
pusa!!!
draga moja enisa nemoj niposta da peres u autopraoni,jer stvarno nista neoperu!!!!,ako imas da nades nekog da ti opere RUCNO najbolje ti je ,a u autopraonu ni za zivu glavu ,jer oni ti to rade sve sa onom masinom sto ide na pritisak,...a to ti je nista ...a da stvar bude gora mozes naici pored praone u kojoj ostavis tepih ,a oni na tvom tepihu peru auto ,to se meni desilo i nece vise nikada!!!
pusa!!!
doduse ja to istrljam i cetkom sa deterdzentom za sudje... ;)
znam ba zezam se, al probaj naci nekoga... ja sam ti luda, to volim sama sve da radim sto se tice takvih gluposti... pranje prozora i tepiha uzivam u tome... neznam sto hahahaha
I ja volim sve sama uraditi, ćilime doduše nisam mislim, nikad, uvijek mi teta prala a ostalo sve sama. Ma nema šanse da ih ja u 9-om mjesecu perem, niti mi pada na pamet a da ih mm pere..... uuuu mogu misliti na šta bi to ličilo A ostalo po kući ću sama (ako budem mogla)....
Da li je neko probao Vanish sampon ili sprej za tepihe, i kakvi su utisci. Malo cudno pise na samponu da se nanese na tepih pjena pa ceka da se osusi i onda se nakon toga usisa. sad to mi djeluje malo nestvarno pa eto ako je neko probao da mi javi,
I ja sam ga koristila,stvarno je efikasan,ali isto tako sam za tepih koristila OPAL kupila u Merkatoru,fino mirise, napravi se smjesa i vrecicom za kupanje fiino skinula fleke, nije skup uopste,meni se pokazao jako dobar, cak sam i garniruru ocistila,ma sve doslo ko novo
drage moje kakvo vam je iskustvo sa "cikama" koji dolaze da operu sa rainbow ili slicne firme za ciscenje cilima, planirala sam u januaru pred porod da zovnem nekog ko je puzdan i da mi to fino odradi....
Od sinoć imam ogromnu mrlju na BEŽ tepihu od kafe. Došli gosti, Nedi+balon=džezva crne kafe na podu. ŠTA DA RADIM??? Kupili smo ga prošle godine, najradije bih kupila novi ali mm neće ni da čuje, kaže da će on ribati samo da ja nabavim recept za fleke. Ili da zovem one servise što čiste onim spravama? Radi li to iko uopšte? Ima li u ZE? Heeeeelp
Probaj za Venišom za bijelo, natopi fleku samo sa njim,ostavi 15 minuta i onda istrljaj sa mrežicom, sigurno će spasti. Ja sam tako neki dan očistila sasušenu mrlju od soka naranđe, koja se inače teško skida i sa odječe.