bebano -> RE: pedijatar (19.8.2009 12:10:47)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana Meni je dr. Ademovic rekla nakon pregleda: " Nemojte stezati pelenu, testisi moraju disati " Ja je nisam slušala, budući da sam mislila da se ne obraća meni, jer kao što znate ja imam dvije djevojčice. Tek nakon što je treći put ponovila, ja sam se okrenula i čula šta mi govori: Majko, vi mene ne slušate, ne stežite pelenu testisi moraju disati?? I sada mi je žao što joj nisam rekla: Dr ne slušam Vas jer moje dijete nema testise, ali sam se nadala da ste to i sami primjetili budući da ste je maloprije pregledali. Hana je tada imala 40 dana. Sa dva mjeseca, na slijedećem pregledu je napisala: - osjetljivost lijevog uha ( Hana je reagovala na desno uho, iako po mom mišljenju dijete je reagovala od straha - nikada nije imala problema sa ušima, sada joj je pet godina ) - a terapiju za oko je napisala: dvadeset kapi u desno oko svakih osam sati. Muž je zabezeknuto pitao: " dvadeset kapi?? " Ispravila se i rekla: tri kapi. Muž: A zašto u desno oko, njoj krmelji lijevo oko? Dr: a da, upravu ste, lijevo oko. Više kod nje nisam otišla. Znam da nije ni malo smijesno, pogotovo tebi bilo u to vrijeme, ali i ja sam se ismijala. I ja sam cula da je ova Dr vec malo prolupitis jer ima finih godinica. Ovo se tebi desavalo prije 5 godina, pa kakva je onda sad [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
|
|
|
|