škorpija -> RE: Pedijatar (20.5.2012 16:16:57)
|
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: teacher75 i nama kod upale grla uvijek da anitbiotik. mene je strah da odbijem pogotovo nakon one upale pluca, ne daj boze da joj se opet spusti na pluca, ovako sam sigurna da ce od anitbiotika ozdraviit. a vala ja sam u svom zivotu uzimala antibiotike maltene ko bobe jer sam cesto imala bronhitise i upalu pluca, pa evo hb sve ok, nista mi sad ne fali. mislim da malo i pretjerujemo kad na njih toliko crno gledamo [sm=smiley1.gif] jeste tičer, onda se to može reći za puno stvari, ja sam mjesece i mjesece provela u hodalici, odrasla sam na keksu i mlijeku, a hvala bogu ne fali mi ništa, zdrava ko drijen, pa eto možda pretjerujemo i kad su te stvari u pitanju[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. za antibiotike je dokazano da ne pomaži kod visurnih oboljenja a atakvih je možda 90 postot kod djece, a da su štetni jesu, uništavaju crijevnu floru i onemogućavaju stvaranje imuniteta. ja sam u djetinjstvu popila litre antibiotika ali smao zato što je moja mama mislila da je to isto što i biljni sirup za kašalja, tad se nije znalo za bolje, a valjda svi uznate da pedijatri sarađuju sa farmaceutskim kućama i da im ide u prilog da prodaju što više antibiotika (doduše i svih drugih lijekova, meni stalno guraju bisolov iako sam ima sto puta rekla da mu ne pomaže, ali bogami košta on 10-11 KM)
|
|
|
|