lana32 -> RE: Pedijatar (2.4.2012 8:54:16)
|
Ja sam vodila bebu na vakcinaciju kod dr Lutve ,dao mi je karton za vakcinacije ovjeren od ministarstva zdravlja,odnijela karton s podacima o vakcinaciji i opštem pregledu u DZ Vrazova,upisali su podatke u njen karton . Naravno bilo je malo komentara o tome,ali sam im rekla da se oni bolje organizuju jer ja ne mogu čekati po 2 ili 3 sata u čekaonici , za mene je to maltretiranje djeteta . Vakcine kupuješ u njegovoj apoteci ,iz Švicarske je , pohranjene su kako treba ,dobije se zapakovana jedna doza ,s svježim datumom . Ovdje je bila riječ o DiTePer vakcini koja se daje u 2. mjesecu,pročišćene su ,beba mi nije imala nikakve simptome ni komplikacije. Jedina zamjerka je što si baš skupe ( 80 km ) ,i platila sam i pregled. Dr Lutvo je odličan pedijatar ,dobro je to što dolazi u kućne posjete,jedina mu je mana što je star,pomalo senilan ,i malo teže je uspostaviti komunikaciju s njim . Ali obavio je detaljan pregled . U domu zdravlja sam se iznervirala što su malo neogranizovani , puno se čeka,a sve se to da lijepo organizovati ,naručiti i slično. Mislim da je to maltretiranje i za majku i bebu . Inače su doktorice dobre.
|
|
|
|