Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: proslave rođendana u igraonicama 4.3.2013 18:36:17
škorpija
azra nisam primjetila da je coco-loco renovirana, doduše nismo bili tamo ima mjesec, ona u ferhadiji je lijepa i ajdin je voli zbog zeka, ali onse stepenice su im gorzneeee, prišli put kad smo ga ostavili pao je na stepenicama i imao čvorgi ko jaje. a ne znama kakvi su po pitanju rođendana, meni su te te bile jako simpa
RE: proslave rođendana u igraonicama 4.3.2013 18:55:12
teacher75
meni se od svih igraona u kojima smo slavili ili bili na rodjendanu najvise svidja one2play i bas mi je super sto ne mogu roditelji uci, taman da na miru popijem kafu i ispricam se s rajom
RE: proslave rođendana u igraonicama 4.3.2013 22:01:54
salmy
Maloprije otisli na kavicu u loru...uzas neka curica slavi rodjendan(ukupno 3 djece) plus djeca koja su se tu zadesila... roditelji sa manjom unutra..teta sjedi oblaci curicu na onom krevetu... nista se ne zna...u jednom cosku neke grickalice zastave... tata hoce fotkice,tete nemaju vremena od djecice da slikaju..on zove trazi.... u neka odba dodje torta...a toliko je zagusljivo uzas zivi svi smrdimo na duhan... lora mozda u nekom ljetnom izdanju...u basti...
RE: proslave rođendana u igraonicama 15.3.2013 22:04:20
entinte
Ženice, nama se bliži 2. rođendan. Interesuje me je li iko organizovao rođendan u igraonici Kiriki u WISA shoping centru? Slucajno sam naletila tamo pa mi se na oko nije ucinila lose?
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: proslave rođendana u igraonicama 25.3.2013 22:17:08
entinte
probacu zanzibar na ilidzi u mercatoru, cini se kao najbolja pa vidjet cu imam jos 2 sedmice
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: proslave rođendana u igraonicama 26.3.2013 16:38:53
Full Moon
IZVORNA PORUKA: entinte
Ženice, nama se bliži 2. rođendan. Interesuje me je li iko organizovao rođendan u igraonici Kiriki u WISA shoping centru? Slucajno sam naletila tamo pa mi se na oko nije ucinila lose?
Mi smo kcerkin 3. rodjendan slavili dolje, i akobogda i ovaj namjeravamo, sve zavisi ko sta voli, meni je nekako lijepo i odvojeno od kafica itd., a opet ispred imas stolove i cure iz igraonice se pobrinu da ti konobari iz obliznjeg kafica doneseu sta zelis, ne moras nigdje ni ustati, paket je super, ukljucuje i tortu, bas ono da ne brines ni o cemu
RE: proslave rođendana u igraonicama 24.8.2013 22:39:59
Arija
Bambi 1 na Grbavici, u sklopu vrtića skoro renovirana, ja sam oduševljena., Tete ljubazne, zaista se trude paze djecu i igraju igre s njima, maskiraju ih, sve čisto , uredno, klimatizirano, dosta sadržaja za djecu. Za roditelje posebna prostorija i sve svoje donosite i hranu i piće, a i torta ne mora biti njihova, možete vi donijeti drugu, tad je i cijena proslave manja, Dobra stvar je i to što paze da kad je rođendan da nema djece sa strane dvoje , troje max, ako i toliko, jer meni nije bio niko a otvorenog tipa smo uzeli :)
RE: proslave rođendana u igraonicama 8.9.2013 19:44:58
teacher75
bambi na grbavici renovirali i sad ima posebna prostorija za roditelje- pusiona sa bilijarskim stolom. nije lose uopce. cijena je ok- 200km sa tortom uracunatom i to je torta iz tore i to. a grickalice i sokove mogu roditelji donijeti
RE: proslave rođendana u igraonicama 12.10.2013 23:03:02
taurus
i mi smo bili jednom u Šumici na rođendanu i nikada više
djeci su servirali grickalice koje su bile bajate i žilave, fino se vidjelo da su stare par dana pizza hladna kada sam uputila kritiku tetama u igraonici, rekle su da grickalice drže u zdjelama, znači ono što ostane od jednog rođendana vrate u zdjele i ponovo serviraju
a vlasnice je bila toliko neljubazana da sam ostala šokirana imala sam osjećaj da jedva čekaju da se rođendan završi
poslije toga nikome ne bih preporučila proslavu rođendana kod njih
RE: proslave rođendana u igraonicama 12.10.2013 23:07:58
Hanady RR
al na nick koji piše
RE: proslave rođendana u igraonicama 12.10.2013 23:15:15
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: taurus
djeci su servirali grickalice koje su bile bajate i žilave, fino se vidjelo da su stare par dana pizza hladna kada sam uputila kritiku tetama u igraonici, rekle su da grickalice drže u zdjelama, znači ono što ostane od jednog rođendana vrate u zdjele i ponovo serviraju
a vlasnice je bila toliko neljubazana da sam ostala šokirana imala sam osjećaj da jedva čekaju da se rođendan završi
svašta.... mi smo imali baš suprotno iskustvo... tete su bile ljubazne... učestvovale u animiranju djece...grickalice su bile ...djeca su ih grickala baš puno...nisam probala pa ne znam...i picu su pojeli...dobijali i repete... sokice dobijali isto...
ja baš oduševljena kompletnim ambijentom.... i rekoh konačno malo drugačija igraonica u kojoj se tete posvećuju djeci
RE: proslave rođendana u igraonicama 13.10.2013 9:49:36
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: taurus
svašta.... mi smo imali baš suprotno iskustvo... tete su bile ljubazne... učestvovale u animiranju djece...grickalice su bile ...djeca su ih grickala baš puno...nisam probala pa ne znam...i picu su pojeli...dobijali i repete... sokice dobijali isto...
ja baš oduševljena kompletnim ambijentom.... i rekoh konačno malo drugačija igraonica u kojoj se tete posvećuju djeci
pizza je sigurno svjeza bila jer sam vidjela kad je donio dostavljac
RE: proslave rođendana u igraonicama 22.3.2014 18:10:24
škorpija
kakva su iskustva s proslavom u igraonici dvor na šipu, ja sam rezervisala na neviđeno s obzirom da je bila ponuda na city deal, imate li kakav savjet, čital sam na jednoj drugoj temi da je osoblje neljubaznno, ali čini mi se da je tako haman svugdje u sarajevu :)