Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: proslave rođendana u igraonicama 2.9.2012 23:26:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
ima li ko kakvu preporuku za igraonicu???? da mogu i male bebe i roditelji???
Bambi
RE: proslave rođendana u igraonicama 2.9.2012 23:34:51
škorpija
prijateljica mi danas nahvali neku igraonicu lora, na pofalićima, oni će tamo slaviti rođendan, pa kad prođe javiću kako je bilo, uglavnom ona je prezadovoljna igraonicom i ponudom
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 7:59:45
leona81
IZVORNA PORUKA: škorpija
prijateljica mi danas nahvali neku igraonicu lora, na pofalićima, oni će tamo slaviti rođendan, pa kad prođe javiću kako je bilo, uglavnom ona je prezadovoljna igraonicom i ponudom
meni je nekako mala? to je lora kafic pa ona mala igraonica unutra, kad sam ja bila tamo bilo je i jako malo igracaka, javi je li se to promijenilo please da znamo
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 8:05:21
leona81
da li znate gdje mogu da nadjem one maskote? prosle godine smo slavili u carobnom svijetu i imali su razne da ponude...mi bi naravno Doru. i mi cemo najvjerovatnije u bambi, u one2play mi je ipakl za malo vece
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 8:23:36
Mya_81 RR
Leona, je li misliš na tanjuriće i ostalo za dekoraciju? Vjerujem da je kod vas izbor puno bolji, ali kod nas je jedino nešto od Dore bilo u Bingu i Konzumu.
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 8:26:52
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: leona81
da li znate gdje mogu da nadjem one maskote? prosle godine smo slavili u carobnom svijetu i imali su razne da ponude...mi bi naravno Doru. i mi cemo najvjerovatnije u bambi, u one2play mi je ipakl za malo vece
Leona Bambi je super stvarno,a za maskotu ne znam,posebno maskotu Dore,zar ima to uopce kod nas
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 9:08:04
salmy
Ja sam jucer pricala sa djevojkom iz one2 play,i kaze da nemogu djeca mladja od 3 godine ni slavljenik niti gosti...bas mi je zao....ona mi izgleda super....
nemam pojma sta cemo mi? ko je pisao za igraonicu Druga kuca(Lora)....
voljela bih u igraonici,ali nemam ideju koja?imamo jos do rodjendana ali eto....volim na vrijeme rezervisati
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 9:53:46
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
mi cemo u one2play, pa cu ti javiti kako je buduci da je zaova skupila one bodove doci ce nas rodjendan djaba pa ne bismo to propustili
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 9:55:40
teacher75
srecom, svi gosti su nam bar mjesec dana stariji od nas tako da mozemo slavit tamo, ima par beba al vjerovatno ih roditelji nece voditi, vec samo starije brace i seke. ja cu isto vodit alana al cemo sjedit vani ionako
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 9:57:28
teacher75
mi smo prosle godine slavili u bambiju i ja sam crkla skacuci za njom i pazeci da se ne povrijedi, ne bih vise definitivno tamo mada je najpovoljnija. da nam nije iskrslo ovo u one2play mi bismo opet u crtic, kao za 1.rodjendan
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 9:58:24
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: teacher75
mi smo prosle godine slavili u bambiju i ja sam crkla skacuci za njom i pazeci da se ne povrijedi, ne bih vise definitivno tamo mada je najpovoljnija. da nam nije iskrslo ovo u one2play mi bismo opet u crtic, kao za 1.rodjendan
U kojem bambiju meni je onaj u importaneu super,ja Farah ostavim pijem kafu vani bez problema
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 10:03:39
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
U kojem bambiju meni je onaj u importaneu super,ja Farah ostavim pijem kafu vani bez problema
kao i onaj u merkuru... čisto, tete divne i pomažu maksimalno, ponuda ko i u drugim igraonicama a cijena zaista sasvim OK u odnosu na sve druge
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 10:09:33
Full Moon
A sta mislite o igraonicu u Wisi - Kiriki, meni je prostor i sadrzaj ok, istina mi smo skakali isto uz djecu pa tete nisu puno brinule, i kao mala su djeca eto ne mogu neke igre s njima realizirati, sto mi je bilo bezveze, ali mi je igraonica medena
RE: proslave rođendana u igraonicama 3.9.2012 10:10:30
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
na grbavici, imaju one skalamerije, znam nekoliko djece da se povrijedilo, i na laninom rodjendanu mali rodjak joj rasjekao usnu na rub onog bazena sa lopticama sreca nije puno