aazra -> RE: proslave rođendana u igraonicama (4.3.2013 14:48:27)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Pokusavam evo da se sjetm lijeoog rodjendana u igraonici na jem smo bili, u skafi su bili ljubazni inizlazili roditeljima maksimalno ususret, ali igraonica nije mala ventilaciju i smrdila je pravo,zanzibar je otvorenog tipa, ali uglanm su k rodjendani, zanzibar je pusacka igraonia, djeca se guse u dimu, ona u bbi-aju je ok, ali rodiiteji ne smij ulaziti unutra pa je to malo bezez, bambi su onak, tete u importaneu prilicno nezainteresirane za posao, ali ona u merkuru je ok, Sta je sa "coco - loco", otkad su preuredili baš je super [sm=bravo.gif] Mi smo bili neki dan, kad smo izlazili počeli su se neki roditelji skupljati za proslavu rođendana s djecom... Inace nismo isprobali puno igraonica, jedno vrijeme nisam B. vodila nikako, tako da za neke ni ne znam kakve su kao npr. taj zanzibar, ali odnedavno smo opet poceli, a "coco-loco" nam je i najblizi ..iznenadila sam se kako su preuredili otkad smo mi bili zadnji put, i vidi se da se odrzava, nema one prasine ni crnila po lopticama i spravama, sto sam vidjala na drugim mjestima.. I super je za roditelje..mozes komotno piti kafu i nadgledati dijete. P.S. Ne znam kako se zove ona na Ferhadiji, isli smo nekoliko puta i nisam zadovoljna, posebno ne tetama.
|
|
|
|