RE: proslave rođendana u igraonicama (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (6.7.2012 17:46:03)

kako se organizuje inace to sa tortom, buduci da ti nisi unutra kad rezu i dijele tortu djeci?

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (6.7.2012 17:48:36)

kakva je torta? znam da je iz torte i to ali da li je djecija il ona obicna i da li se moze izabrati ili oni daju koju hoce?

škorpija -> RE: proslave rođendana u igraonicama (18.7.2012 21:22:45)

već sam jednom napisala:  volimo nove igraonice[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image], ali ne volimo ofirno samoreklamiranje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley21.gif[/image], sad će ti doći  skvorr pa će te pomesti

tajra26 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (2.9.2012 23:23:57)

ima li ko kakvu preporuku za igraonicu???? da mogu i male bebe i roditelji???

Hanady RR -> RE: proslave rođendana u igraonicama (2.9.2012 23:26:32)

IZVORNA PORUKA: tajra26

Bambi[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: proslave rođendana u igraonicama (2.9.2012 23:34:51)

prijateljica mi danas nahvali neku igraonicu lora, na pofalićima, oni će tamo slaviti rođendan, pa kad prođe javiću kako je bilo, uglavnom ona je prezadovoljna igraonicom i ponudom

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 0:02:05)

IZVORNA PORUKA: tajra26

crtic u hrasnom

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 7:59:45)

IZVORNA PORUKA: škorpija

prijateljica mi danas nahvali neku igraonicu lora, na pofalićima, oni će tamo slaviti rođendan, pa kad prođe javiću kako je bilo, uglavnom ona je prezadovoljna igraonicom i ponudom

meni je nekako mala? to je lora kafic pa ona mala igraonica unutra, kad sam ja bila tamo bilo je i jako malo igracaka, javi je li se to promijenilo please da znamo

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:05:21)

da li znate gdje mogu da nadjem one maskote? prosle godine smo slavili u carobnom svijetu i imali su razne da ponude...mi bi naravno Doru. i mi cemo najvjerovatnije u bambi, u one2play mi je ipakl za malo vece

Mya_81 RR -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:23:36)

Leona, je li misliš na tanjuriće i ostalo za dekoraciju?
Vjerujem da je kod vas izbor puno bolji, ali kod nas je jedino nešto od Dore bilo u Bingu i Konzumu.

Emica_sa -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:26:52)

IZVORNA PORUKA: leona81

da li znate gdje mogu da nadjem one maskote? prosle godine smo slavili u carobnom svijetu i imali su razne da ponude...mi bi naravno Doru. i mi cemo najvjerovatnije u bambi, u one2play mi je ipakl za malo vece

Leona Bambi je super stvarno,a za maskotu ne znam,posebno maskotu Dore,zar ima to uopce kod nas[sm=zmeden.gif]

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:32:22)

bila je u carobnom svijetu

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:33:22)

http://www.carobnisvijet.ba/igraonica/proslaverodjendana/rodjendansadorom/

Emica_sa -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:34:50)

A koliko vi imate jos do rodendana,nama je 2.11[sm=smiley1.gif]

i usput sta bi sa ispitom[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 8:38:57)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A koliko vi imate jos do rodendana,nama je 2.11[sm=smiley1.gif]

i usput sta bi sa ispitom[sm=smiley1.gif]

17.11 al ja volim sve ranije, niko ne zna to je mistery...idem na fax u 10 da vidim sta se desava. uzas su

salmy -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:08:04)

Ja sam jucer pricala sa djevojkom iz one2 play,i kaze da nemogu djeca mladja od 3 godine[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ni slavljenik niti gosti...bas mi je zao....ona mi izgleda super....

nemam pojma sta cemo mi?
ko je pisao za igraonicu Druga kuca(Lora)....

voljela bih u igraonici,ali nemam ideju koja?imamo jos do rodjendana ali eto....volim na vrijeme rezervisati

leona81 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:23:47)

i mene interesuje Druga Kuca...to je dobra opcija, a mi imamo malo djece, manje od 10 u svakom slucaju

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:53:46)

IZVORNA PORUKA: leona81

mi cemo u one2play, pa cu ti javiti kako je[sm=smiley1.gif]buduci da je zaova skupila one bodove doci ce nas rodjendan djaba pa ne bismo to propustili

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:55:40)

srecom, svi gosti su nam bar mjesec dana stariji od nas tako da mozemo slavit tamo, ima par beba al vjerovatno ih roditelji nece voditi, vec samo starije brace i seke. ja cu isto vodit alana al cemo sjedit vani ionako

Emica_sa -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:57:27)

Ja nisam djecu nikada vodila u One 2 play,mozda Farah ne bi ni mogla,ona ostaje u drugim igraonicama bez mene,kakva su kod njih pravila[sm=zmeden.gif]

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:57:28)

mi smo prosle godine slavili u bambiju i ja sam crkla skacuci za njom i pazeci da se ne povrijedi, ne bih vise definitivno tamo mada je najpovoljnija. da nam nije iskrslo ovo u one2play mi bismo opet u crtic, kao za 1.rodjendan

Emica_sa -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 9:58:24)

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi smo prosle godine slavili u bambiju i ja sam crkla skacuci za njom i pazeci da se ne povrijedi, ne bih vise definitivno tamo mada je najpovoljnija. da nam nije iskrslo ovo u one2play mi bismo opet u crtic, kao za 1.rodjendan

U kojem bambiju meni je onaj u importaneu super,ja Farah ostavim pijem kafu vani bez problema[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 10:03:39)

U kojem bambiju meni je onaj u importaneu super,ja Farah ostavim pijem kafu vani bez problema[sm=smiley1.gif]

kao i onaj u merkuru...
čisto, tete divne i pomažu maksimalno, ponuda ko i u drugim igraonicama a cijena zaista sasvim OK u odnosu na sve druge

Full Moon -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 10:09:33)

A sta mislite o igraonicu u Wisi - Kiriki, meni je prostor i sadrzaj ok, istina mi smo skakali isto uz djecu pa tete nisu puno brinule, i kao mala su djeca eto ne mogu neke igre s njima realizirati, sto mi je bilo bezveze, ali mi je igraonica medena[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: proslave rođendana u igraonicama (3.9.2012 10:10:30)

na grbavici, imaju one skalamerije, znam nekoliko djece da se povrijedilo, i na laninom rodjendanu mali rodjak joj rasjekao usnu na rub onog bazena sa lopticama[sm=smiley13.gif]sreca nije puno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>