Visnja RR -> RE: proslave rođendana u igraonicama (17.8.2011 11:30:58)
|
IZVORNA PORUKA: aloa Cao, Sinu će mi uskoro tri godine, pa me zanima zna li neko koja igraonica organizuje jeftinije varijante proslave rodjendana. Curici sam slavila u junu u Bambiju 250 KM, pa roditelji koji su sjedili ispred svako da nešto popije 100 KM, a morala je i u vrtiću proslaviti (torta, sokovi itd. 50 KM). Mislim 400 KM sve skupa, sad došli sa godišnjeg, trenutno sam kokuz. A izbjegla bi slavljenje u stanu jer nam je stan mali, svi se samo graju, nikom ne bude lijepo a ja se polomim. Čula sam da je u Škafi bila neka akcija (100 KM 8 djece), ali to je prošlo. E tako nešto bi mi pasalo. Pa ako neko ima informaciju o nekim malim igraonama, gdje bi varijanta proslave mogla biti jeftinija, molim da napiše. IZVORNA PORUKA: veeseelaa razumijem te u potpusnosti, rodjendan izadje ko prosječna neto plata u FBiH neznam kakve su cijene po igraonicama jer ja isto ne prakticiram, svakako ima zabavu u vrtiću, koja je i mene izašla poprilično, mislim oko 150-200 KM, 4-5 džampo pica, torta, grickalice, kapice, baloni, sokovi i sl naveče sjednemo sa užom porodicom kući i to mi je još jedna torta, helem ne volim se baš puuunooo rasipati jer ko zna šta život nosi i da li ću biti u mogućnosti svake godine isto organizirati I ovo je dosta, iznad standarda IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Ja mislim da je Škafa i dalje najpovoljnija.
|
|
|
|