shejla -> RE: proslave rođendana u igraonicama (9.4.2011 22:25:06)
|
i ja sam sve kontala da mi je skupo, i zao mi bacati pare...ali na kraju smo ipak odlucili uplatiti rodjendan u igraonici. I bilo je super i naravno, najvaznije nisam bila u haosu u kuci, danima prije i danima poslije... Bilo je 15 djece, sa roditeljima...neko sa 2 roditelja, neko sa jednim...ali znaci, vise od 30 osoba... Pa u kuci ne bih sebi dosla sedmicu poslije slavlja [sm=smiley36.gif] Tako da je to stvarno super varijanta - ali i dalje mislim da je PRESKUPO!!! Mi smo bili u Tvornici radosti - 260 KM bez torte + 50 KM (velika) torta + 50-tak KM kafe i sokovi za roditelje... (sa tortom je 285 KM, ali nama je trebala velika) 2 sata igraonice - otvorene za javnost, ali puste 2-3 djece, ako slucajno dodju, ne prave sad bas haos i guzvu... (kod nas su bile neke 3 curice, vidjeh ih na slikama [sm=smiley36.gif]) pizza, grickalice, sokovi, banane CD sa slikama (nesto malo slika...ali meni to svakako nije vazno jer smo mama i ja napravile 277 fotografija, hehehe) poklon - lutka baby born Svi se lijepo izigrali, a dosli kuci, sve pospremljeno i cisto [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|