fatimica09 -> RE: Prijevremeni porod (23.1.2013 0:30:02)
|
Vesela, žao mi je zaista što si to doživjela....nisam dugo ni čitala ništa na rr nakon što sam čula šta ti se desilo. izbjegavam.... Možda se sjećaš da sam i ja slično, u stvari isto doživjela, samo što ja nisam dobila ni bolove, ništa....moja Fatimica je jednostavno preselila, tri dana sam ja, po nalazu obdukcije, nosila mrtvu bebu, a njene pokrete sam osjetila....ustvari kako mi je Cile objasnio tada od težine bebe koja je plutala na svaki moj pokret mi se činio udarac.....kako god....prva trudnoća a ja veze nemam.... Moja trudnoća je bila isto školska što kažu i slobodno spomeni Ciletu Irenu....sjetiće me se i slobodno pitaj! On najbolje zna šta sam ja sve poslije radila, obišla sam sve moguće i nemoguće ljekare, slala nalaze u sloveniju, hrvatsku, silne pare dala, slala nalaz obdukcije ( koji je pokazao da je beba umrla od akutnog infarkta posteljice, a ona sama je bila potpuno zdrava[sm=zmeden.gif]....šta da ti kažem, osjetila si i sama, sve znaš.....taj moj infarkt se desi obično kod visokog pritiska, akutnog stresa, teških saobrać.nezgoda....helem sve isključeno kod mene) nikad nisam dobila odgovor.....sem da se i u medicini dešavaju ČUDA! Uradi ti svakako nalaze, ne znam da li vam je gotov nalaz obdukcije.....ali neočekuj puno, ne očekuj odgovor.....čuvaj se i budi jaka kao uvijek i biće ako Bog da hairli! I ovo je hajr, samo je nama teško shvatiti i prihvatiti![sm=rozica.gif]
|
|
|
|