veeseelaa -> RE: Prijevremeni porod (10.1.2013 21:06:57)
|
A je li tebi (izvini što te pitam) ali vidim da sama govoriš o tome, pa eto nadam se da ti ne smeta, doktor koji ti je vodio trudnoću rekao da se moras poroditi, ili je porođaj krenuo sam od sebe, nadam se da se ne ljutiš, ne moraš odgovoriti, već i ja sam bila u šoku kad sam vidjela šta ti se desilo, posebno jer si bila zdrava trudnica, šta je dovelo do toga? ah draga nema potrebe da se ispričavaš ja sam u petak bila kod dr na pregledu, sve je bilo ok, ušće zatvoreno, konstatovao je da se beba nije okrenula, no zato ima još vremena rekao je ja sam u ponedjeljak oko 16 sati dobila lagane bolove po dnu stomaka, koji su me uznemirili otišla sam se istuširati i primjetila sam sukrvicu.... tokom vožnje do Jezera bolovi su postajali jači i dobila sam mučnine u 17 su me pregledali na UZ, zatim vaginalno i konstatovali da sam otvorena 5-6 prstiju pukao mi je vodenjak i porodila sam se u 17,20 zašto niko ne zna, Nikolin koji mi je vodio trudnoću me posjetio ujutru, i njemu su upitnici iznad glave..... postavljali su mi pitanja tipa jesam li imala problema sa srcem, plućima, jesam li imala neke operacije, jel se neko u porodici porodio prije vremena i sl i sve to je isključeno......
|
|
|
|