|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
23.10.2011 18:18:41   
DinkaDavor
 hvala svima user posted image

teacher 75 termin mi je 11 mart znaci...tu smo aBd user posted image bas mi je drago sto cu imati priliku da komuniciramo user posted image oko mene nigdje trudnicauser posted image
Ako ti je 75 i godina rodjenja onda smo i tu blizu, ja sam 76-to user posted image

user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2326
23.10.2011 18:22:13   
DinkaDavor
Amani 12
puno hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2327
23.10.2011 18:25:42   
teacher75
IZVORNA PORUKA: DinkaDavor

teacher 75 termin mi je 11 mart znaci...tu smo aBd user posted image bas mi je drago sto cu imati priliku da komuniciramo user posted image oko mene nigdje trudnicauser posted image
Ako ti je 75 i godina rodjenja onda smo i tu blizu, ja sam 76-to user posted image

user posted image

jeste, tu smo i s godinamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DinkaDavor)
Neposredna veza do poruke: 2328
24.10.2011 10:19:37   
leka
Evo da se i ja prijavim, druga trudnoća, test pozitivan, ustvari dva testa pozitivna, jer prvom nisam vjerovala zbog trogodišnjeg iščekivanjauser posted image .  Još samo da nam i dr potvrdi da je sve ok i onda se radujemo svakom danu koji slijedi

Najbolja veza je ona kad je ljubav jednog prema drugom veća od same potrebe da budete zajedno!

Rijad - uljepšao mami život 13.10.2007.

Neposredna veza do poruke: 2329
24.10.2011 11:48:52   
mala86
IZVORNA PORUKA: leka

Evo da se i ja prijavim, druga trudnoća, test pozitivan, ustvari dva testa pozitivna, jer prvom nisam vjerovala zbog trogodišnjeg iščekivanjauser posted image .  Još samo da nam i dr potvrdi da je sve ok i onda se radujemo svakom danu koji slijedi

cestitam i skolskih 9 mjeseci zelim user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 2330
24.10.2011 11:51:59   
Anoniman
mala 86 ja mislila i ti trudnauser posted image user posted image vidim krenulo reko bogami i ti si (vidim te na ovoj temi) hehe .
Cestitke i od nas novopecenim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 2331
24.10.2011 12:07:44   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

mala 86 ja mislila i ti trudnauser posted image user posted image vidim krenulo reko bogami i ti si (vidim te na ovoj temi) hehe .

user posted image  vjeruj da je i meni bilo smjesno vidjet svoj post tamo na naslovnici i tema trudna sam user posted image

nisam nisam necu ja jos (bar se nadam user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2332
24.10.2011 13:30:26   
afgani

user posted image user posted image user posted image cestitam draga ugodni naredni user posted image ti zelimuser posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 2333
24.10.2011 13:31:31   
Sandrich

cestitam user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 2334
24.10.2011 13:41:12   
megi
cestitke i od nas za sve nove user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2335
24.10.2011 13:44:20   
*pcelica*

Hahaha ti ko ja nisam vjerovala prvom nego morala ponoviti da budem sigurna. Cestitam od srca i zelim ti laganu i ugodnu trudnocu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 2336
24.10.2011 13:46:21   
afgani
ja sam radila triuser posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2337
24.10.2011 13:50:29   
leka
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Hahaha ti ko ja nisam vjerovala prvom nego morala ponoviti da budem sigurna. Cestitam od srca i zelim ti laganu i ugodnu trudnocu

Joj poslije tri god počela sam bila umišljati simptome trudnoće, pa sam onda mislila i da mi se priviđaju dvije crtice, pa nakon dva dana ponovila testuser posted image

Hvala svima na čestitkama

Najbolja veza je ona kad je ljubav jednog prema drugom veća od same potrebe da budete zajedno!

Rijad - uljepšao mami život 13.10.2007.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2338
24.10.2011 13:50:52   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: DinkaDavor

teacher 75 termin mi je 11 mart znaci...tu smo aBd user posted image user posted image

user posted image

cestitam i ja i ja sam ublizu negdje 5 mart pa cemo sigurno cesce komunicirati tamo pred kraj kad krenu ozbiljne stvari :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 2339
24.10.2011 15:37:53   
DinkaDavor
naravno mamina princeza user posted image
Iako mi je druga trudnoca, sve je drugacije a proslo je i 13 godinauser posted image tako da savjeta nikad dosta user posted image
Sve najbolje u drugoj polovici user posted image i user posted image za sve buduce mame user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2340
24.10.2011 15:40:04   
Sandrich
Ja kontam jel Dinka il nije i skonta kad si spomenula A. user posted image user posted image
Rekla mi je Emi i bas sam se obradovala zbog tebe...neka ti je sa srecom user posted image

Neposredna veza do poruke: 2341
24.10.2011 15:54:02   
DinkaDavor
a ja kontam jel Sandrich moja ili nijeuser posted image hvala mila i tebi sve najbolje zelim od user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2342
24.10.2011 16:09:15   
Sandrich
ja sam, ja sam user posted image hvala ti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2343
24.10.2011 20:56:52   
Miracle*3
Pozdrav svim starim i novim RR clanicama. :)))
Trudna sam, 16 nedjelja.
Miracle sam jer je ovo zaista bilo cudo, a broj 3 znaci da je mi se ovo malo cudo dogadja vec treci put. Ali svejedno, kao da je prvi put. uvijek ima nesto novo

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2344
24.10.2011 20:59:49   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Trudna sam, 16 nedjelja.
Miracle sam jer je ovo zaista bilo cudo, a broj 3 znaci da je mi se ovo malo cudo dogadja vec treci put. Ali svejedno, kao da je prvi put. uvijek ima nesto novo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2345
24.10.2011 21:35:28   
gerberka
čestitam mila miracle*3 user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2346
24.10.2011 22:21:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Trudna sam, 16 nedjelja.

čestitke od user posted image

Miracle...ma baš si mi miracleuser posted image trojka je super brojkauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2347
24.10.2011 23:19:33   
nanika
Miracle3 cestitke i od mene i svaka ti cast za broj3user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 2348
26.10.2011 18:52:37   
Rabi
Ja opet izostajem sa rr casova, heheheheh.....ma ne merem sve da pofatam brate miliuser posted image Tek sad saznadoh za nasu almuuser posted image
Ma nesto mi pravo drago, neopisivouser posted image Zelim ti sve najbolje u vasih user posted image mececi, da nam prodete kako je najbolje i za jedno i djugouser posted image
I naravno cestitke svim nasim novopecenim rr trudnicama!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2349
26.10.2011 21:15:20   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Rabi

Ja opet izostajem sa rr casova, heheheheh.....ma ne merem sve da pofatam brate miliuser posted image Tek sad saznadoh za nasu almuuser posted image
Ma nesto mi pravo drago, neopisivouser posted image Zelim ti sve najbolje u vasih user posted image mececi, da nam prodete kako je najbolje i za jedno i djugouser posted image
I naravno cestitke svim nasim novopecenim rr trudnicama!!!

Ista sam user posted image , da mi dijete nije pod stresom, ne bih nikad ni skontala, a od moga stresa sve skontam sa 3 dana zakašnjenja.
Elem, svima želim super 9 mjeseci i porod kao moj, a onda i jednu dobru bebicu koja neće zanovijetati user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *