|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
20.10.2011 22:11:01   
kaktuscic
IZVORNA PORUKA: ena23

kaktuscic,megi,chuchi,iskrene-cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim-vam-relijepihuser posted image

bas-ste-me-preliepo-iznenadile.

p.s.kaktuscicu,jelmomak,presto,dojiti?

Mislim da smo uskoro gotovi. Doji svaki drugi ili treci dan i sam kaze: nama mama vise meka, daj mi iz case da pijem! Dusa moja!

Hvala na cestitkama!

Cure ja vam svima zelim lijepu trudnocu, lagan porod i dojenje bez problema :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2276
20.10.2011 22:48:59   
M kao Mama
Drage moje cure, puno, puno hvala, ja sam na početku, akobogda idem u subotu akobogda dr. i imat ćemo više podataka.

Jedna molba za sve moje prijateljice sa RR koje su na FB, da mi tamo ne čestitaju, još uvijek je ovo samo za krug raje sa RR-a.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 2277
20.10.2011 22:52:00   
ena23
drage-zene-ima-li-ista-ljepse-cutiuser posted image jos-jednom-iskrene-cestitke-sto-laksih-9-mjeseci,sti-bezbolnije-porode-i-sto-laksi-pocetak-dojenja-vam-zelim.

mama-alma-mi-se-nikad-nismo-sluzbeno-upoznale-ali-imam-osjecaj-da-te-znam-godinama,cestitam-ti-mila-najiskrenije,znam-da-si-zelila-jako-drugu-bebicu.

sva-se-raspekmezih.ja-bi-opet-trudna-bila,sad-bi-to-sve-odradila-bez-ikakvog-straha-i-brigeuser posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2278
20.10.2011 22:57:37   
dinaa
IZVORNA PORUKA: tekja

Wow!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Megi, chuci, marijana, mama alma, asmiraas od user posted image  vam zelim laganu trudnocu i zive, zdrave, mirisne bebice aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo damiceuser posted image user posted image user posted image sve najbolje od srca vam zelimuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2279
20.10.2011 23:05:02   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Drage moje cure, puno, puno hvala, ja sam na početku, akobogda idem u subotu akobogda dr. i imat ćemo više podataka.

Jedna molba za sve moje prijateljice sa RR koje su na FB, da mi tamo ne čestitaju, još uvijek je ovo samo za krug raje sa RR-a.

cestitamuser posted image user posted image user posted image ugodnu trudnocu i lak porod ti zelim....user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2280
21.10.2011 7:50:23   
chuci
hvala svima još jednom user posted image user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2281
21.10.2011 8:00:14   
Bambi09
Zene moje krasne...
Ja sam bas ono wow user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprostit ce mi nasi moderatori ali danas mi treba na ovoj temi jaaaaako puno smajlica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno sam iskreno od srca presretna zbog vas svih... chuci, mama Alma, pa zar i vi???
Ovo fakat krenuo pravi drugi krug... user posted image user posted image user posted image user posted image  neka neka, onda je i meni lakse jer se priblizava treci krug user posted image user posted image  ja vas cekam u trecem krugu, pa vas molim da sve ostale sto prije odradite drugi krug da ne moram cekati jos 5 godina user posted image user posted image user posted image
malo sale naravno...
Ozbiljno, sretno svima, da imate sto laksu i jednostavniju trudnocu, da se sto lakse porodite i da budete sretne uvijek user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2282
21.10.2011 8:20:29   
anidla
cestitke user posted image user posted image user posted image

bas pravi baby boom, masanla user posted image user posted image user posted image

bambi haj ti trece pa cu ja drugo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2283
21.10.2011 13:16:06   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Sve sam sebe tješila ima još vremena evo npr Lala je starija od Nuser posted image

Čestitke od user posted image

Neposredna veza do poruke: 2284
21.10.2011 13:25:10   
mamina princeza
cestitke svim tragim trudnicama !!!!!

mama alma velikiuser posted image saljemo . a sta nas je trudnica u ovom trenu u drugom krugu aaaaaa veselo veselo bice dogodine :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2285
21.10.2011 13:35:02   
M kao Mama
hvala, hvala, mislim da je ovo naj bombastičniji krug do sada, hahahahahah

mislim da bio bio vakat da formiramo listu trdunica 2011/2012. ili već postoji ova sa narednom godinom

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2286
21.10.2011 13:36:30   
Lady26
Ima vec otvorena tema, samo se upisite user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2287
21.10.2011 20:26:12   
new mama
Iskrene cestitke svim trudnicama,da vam sto ljepse prodje user posted image mjeseciuser posted image user posted image
Mama Alma user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2288
21.10.2011 20:31:52   
Visnja RR
joooi ja vidim aktuelna tema Trudna sam i vidim zadnji post nick name > new mama i kontam evo i ona je sto bi bilo diiiiivno.... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 2289
21.10.2011 20:37:40   
new mama
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

joooi ja vidim aktuelna tema Trudna sam i vidim zadnji post nick name > new mama i kontam evo i ona je sto bi bilo diiiiivno.... user posted image

user posted image user posted image necu ja jos,a voljela bi iskrenouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2290
21.10.2011 21:09:05   
niki83
Masallah!! user posted image
Ja pravo iznenadjenauser posted image ali pozitivno... Zelim vam sve najljepse drage moje u vasim user posted image danimauser posted image

N&N

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 2291
21.10.2011 21:11:25   
Anoniman
cestitam svim novim trudnicama , chuci, marijana , mama alma sve najbolje od srca masallah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 2292
21.10.2011 21:16:44   
salmy
Čestitam novim trudnicama user posted image user posted image  

Ugodno iznenađenje,masallah

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2293
21.10.2011 21:21:14   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: new mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image necu ja jos,a voljela bi iskrenouser posted image

Ja prije nekoliko dana govorim njima ( znaš kome user posted image ) ja čekam new mamu pa ću ja user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 2294
22.10.2011 10:26:37   
chantal
Pravi baby-boom,mašAllah!
Čestitke od srca!  user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 2295
22.10.2011 10:32:24   
gerberka
ja samo ovdje kontam da je dernek, opći haos user posted image user posted image user posted image

akoBogda da bude uvijek ovako veselo i da bude uvijek ovako plodnih krugova user posted image user posted image user posted image

sretno trudnice!!!!!! user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 2296
   [Obrisana poruka]
22.10.2011 21:35:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 2297
23.10.2011 13:16:56   
afgani
evo i ja i ovde da kazem da trudna samuser posted image user posted image user posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2298
23.10.2011 13:31:52   
nanika
Afgani neka ti je sa srecom!!!, mlada si, taman na vrijema jednauser posted image . da ti narednih 9 mjeseci prodje sto ljepse i da uzivasuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu afgani)
Neposredna veza do poruke: 2299
23.10.2011 13:34:16   
afgani
hvala nanika idemo polako neka je krenulo pa eto videcemo gde cemo statiuser posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *