|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
22.3.2011 19:10:48   
nikita
IZVORNA PORUKA: wishbaby

Pozdrav svima,
da se i ja pridružim ovoj temi user posted image .zaista lijep osjećaj.imala bih jedno pitanje,kada je najbolje otići na prvi pregled kod ginekologa.mislim da sam trudna nekih 5 sedmica,prema ovom kalendaru sto ima na stranici.htjela sam da vidim sa vec iskusnim mamama kada nije rano?

najbolje da odes kad napunis 6tj , jer vecinom se prije punih 6 tj ne cuje srce kako kuca pa ce ti reci dodi za tjedan dana... znaci sa 6tj i 2-3 dana

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu wishbaby)
Neposredna veza do poruke: 1651
22.3.2011 19:41:53   
Anoniman
Cestitammmmmmmmmmm svim user posted image , zelim vam laganih 9 mjeseciuser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 1652
22.3.2011 21:58:24   
eminesqu
Hvala svima na čestitkama. user posted image

Ujedno se pridružujem čestitkama ostalim trudnicama. Želim nam ugodnu, laganu trudnoću i brz porod. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1653
23.3.2011 11:16:25   
babilon
Pozdrav svim lijepim user posted image

i ja se pridruzujem ovoj ekipici :D. Danas sam zakazala pregled kod cika doktora :)). 11sedmica. Tolika radost, a pomalo i strah od pregleda, ali aBd bice sve ok!
cmoka za sve i nadam se da cemo se druziti :***

(odgovor članu eminesqu)
Neposredna veza do poruke: 1654
23.3.2011 12:01:54   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: babilon

Pozdrav svim lijepim user posted image

i ja se pridruzujem ovoj ekipici :D. Danas sam zakazala pregled kod cika doktora :)). 11sedmica. Tolika radost, a pomalo i strah od pregleda, ali aBd bice sve ok!
cmoka za sve i nadam se da cemo se druziti :***

Cestitke, sve najbolje na pregledu, javi nam seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 1655
23.3.2011 13:23:02   
M kao Mama
Hanice i sve ostale, sretno u narednih 7,8 ili 9 mjeseci, ljubim VAs,

a meni se čini da svaki dan imamo po jednu objavu, da nam je neka zabebila, mašala, mašala.

A ovo za pokvareni rikverc, nema dalje, hahahahahaha.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1656
25.3.2011 19:55:52   
me lady
Pozdrav tek sam danas saznala da sam trudna hBuser posted image trudnice u Sarajevu koga mi preporucujete za doktora i jel najbolje da odem u 6 sedmici . Bas me zanima ko je mnogo pouzdan, mislim da cu ici u kliniku Jezero ko je jos isao da prenese iskustva!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1657
25.3.2011 20:49:30   
Hannica
Mama alma hvala na lijepim zeljama.user posted image
me lady cestitam.Ipak si uradila test?user posted image
Cestitam i ostali trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu me lady)
Neposredna veza do poruke: 1658
25.3.2011 21:18:45   
me lady
Jesam, nisam mogla vise izdrzatuser posted image hvalauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1659
25.3.2011 23:20:09   
izzy
me lady čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu me lady)
Neposredna veza do poruke: 1660
25.3.2011 23:34:34   
me lady
hvala izzy, zelim da i kod tebe bude user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 1661
26.3.2011 6:08:41   
izzy

IZVORNA PORUKA: me lady

hvala izzy, zelim da i kod tebe bude user posted image  user posted image user posted image

nadam se da hoće, nadam se da neće doći vjesticauser posted image

(odgovor članu me lady)
Neposredna veza do poruke: 1662
28.3.2011 15:33:13   
Medi_87
Izzy vidjeh da su testovi pozitivni, cestitam od srac i sve najljepše ti zelim, ugodnu trudnoci i najljepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 1663
29.3.2011 23:56:16   
izzy

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Izzy vidjeh da su testovi pozitivni, cestitam od srac i sve najljepše ti zelim, ugodnu trudnoci i najljepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalaaa puno :*

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1664
30.3.2011 12:29:27   
Anica1
Evo i mene, ugledala user posted image  user posted image user posted image user posted image Kako pise, sada je 4 sedmice i 2 dana. Kada da se javim dr? Ja sam se odlucila za dr Jadranku Dizdarevic, privatno. Nadam se da nisam pogrijesila user posted image Prolsi mjesec sam kod nje radila folikulometriju i rekla mi je u sat kada da imamo odnos i eto upalilo user posted image

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 1665
30.3.2011 12:54:24   
sporty mamaa
Anica1 i sve ostale nove trudnice iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1666
30.3.2011 13:04:16   
Anica1
Hvala puno user posted image

Prolsi put sam u 5 sedmici sila na pregled, nije se vidjeo otkucaj srca i nakon 2 semdice kada sam otisla imala sam spontani. Sada necu zuriti user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1667
30.3.2011 18:38:40   
reallove
cestitke svim trudnicama..hannica bas sam se iznenadila.neka je sa srecomuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1668
1.4.2011 16:25:32   
Skvo RR
Svi OT postovi su pobrisani..meni nije smijesno...dok brisem budal...tine na ovoj temi.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1669
1.4.2011 17:01:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: reallove

cestitke svim trudnicama..hannica bas sam se iznenadila.neka je sa srecomuser posted image user posted image user posted image

Hvala draga.user posted image
Cestitke i od mene trudnicama kojim nisam prije cestitala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1670
1.4.2011 17:26:34   
neda 30
Čestitke i od mene svim novimuser posted image , želim vam zdravu i laku trudnoćuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1671
6.4.2011 15:24:18   
Sonja
evo i meneeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jucer radila test i pozitivan jeuser posted image user posted image user posted image
jest da je jedna crtica svijetlija al znam da nema veze jer sam navecer radila test..povracam i sve ostale simp imam
u petak idem doktoru
ovo je moja druga beba aBd i stvarno sam presretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1672
6.4.2011 15:28:22   
Hannica
Sonja cestitam.user posted image Dobra nam dosla na temu razgovori u ocekivanju beba.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1673
6.4.2011 15:39:22   
jasmin
Cestitam Sonja,uzivaj u trudnoci.
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1674
6.4.2011 15:39:40   
M kao Mama
Pa, stvarno, mašala, mašala, Sonja, drago mi je, hajmo mame iz 2007. ove iz 2008. prešišaše nas, aaaa

Sretno mila i školsku trudnoću ti želim.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *