|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
22.3.2011 11:33:00   
megi
svim trudnicama sve najljepse od srca

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1626
22.3.2011 11:33:55   
veeseelaa
Hannice i sporty mama moje iskrene čestitke
ova zaštita prekinuti snošaj je odlična user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1627
22.3.2011 11:36:50   
palachinken
Čestitke trudnicama. user posted image
Treba srednjoškolke poslati na ovu temu, da vide koliko je učinkovita metoda izađi stanicu ranije pa kući pješke user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1628
22.3.2011 11:43:17   
taurus
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Hannice i sporty mama moje iskrene čestitke
ova zaštita prekinuti snošaj je odlična user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1629
22.3.2011 11:53:49   
Anoniman
izađi stanicu ranije pa kući pješke user posted image

jooooooooooooooooj dovede me do suza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 1630
22.3.2011 11:56:51   
tekja
Hannice cestitamuser posted image user posted image user posted image ...nek' je sa srecom...bas lijepa vijest...eto jedne novogodisnje bebe, ako bog dauser posted image

A i ostalim trudnicama zelim zdravu i laganu trudnocuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1631
22.3.2011 11:58:04   
ziki
Čestitam novim trudnicamam, želim vam od srca laku trudnoću, lagan porod i uživanje u najvećem blagu koje nam je dragi Bog dao.
A za efektivnost ove naše kontracepcije nemam riječi user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1632
22.3.2011 12:00:19   
sheri
trudnice, cestitam vam na user posted image i zelim  da vam sve lagano prodjeuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1633
22.3.2011 12:00:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hannica

Yes,I am.user posted image

Originalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitam od srca.... sve najljepse, i sto laksih 9mjeseci.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1634
22.3.2011 12:04:31   
Amani12
Cestitamo Hannice user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1635
22.3.2011 12:11:13   
Hannica
IZVORNA PORUKA: tekja

Hannice cestitamuser posted image user posted image user posted image ...nek' je sa srecom...bas lijepa vijest...eto jedne novogodisnje bebe, ako bog dauser posted image

A i ostalim trudnicama zelim zdravu i laganu trudnocuuser posted image

Jos nisam isla na kontrolu,ali po mojim proracunima bit ce to novembarska beba.
Hvala svim zenicama na cestitkama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1636
22.3.2011 12:13:49   
emi7908
hanice čestitam...user posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1637
22.3.2011 12:19:49   
manuela RR
čestitke trudnicama...user posted image user posted image user posted image user posted image
produktivna zaštita nema štauser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1638
22.3.2011 12:21:54   
veeseelaa
nisu one to dobro skontale user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1639
22.3.2011 13:51:21   
bebacha
vauuuuuuuuu.koje lijepe vjesti.
Sporty,Hannica,Delfin od srca vam cestitam.sto se ja svaki put bas punoooo obradujem kad procitam da je neka ponovo trudna.  

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1640
22.3.2011 14:35:01   
mala86

scena sa testom za trudnocu na kafici je bila user posted image user posted image user posted image user posted image

jos jednom cestitke od user posted image  user posted image user posted image user posted image

kazem ja mm sinoc-joj reko masovno se kvare rikverci,on gleda u mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1641
22.3.2011 14:37:19   
bebacha
IZVORNA PORUKA: mala86

kazem ja mm sinoc-joj reko masovno se kvare rikverci,on gleda u mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1642
22.3.2011 14:37:34   
maja78 RR

scena sa testom za trudnocu na kafici je bila user posted image user posted image user posted image user posted image

jos jednom cestitke od user posted image  user posted image user posted image user posted image

hahahahahaha

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1643
22.3.2011 14:37:51   
Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas me nasmija. Hvala draga.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1644
22.3.2011 14:39:17   
maja78 RR
cestitke delfin i hannica i eminesqu i zelim vam divnu trudnocu user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1645
22.3.2011 14:41:30   
myb@by
Cestitam novopecenim trudnicama i zelim vam ugodnih 9 mjeseci user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1646
22.3.2011 15:18:24   
sweet insanity
Cestitke novim trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1647
22.3.2011 15:36:59   
delfin
hvala na čestitkama, a i ja čestitam novim trudnicama user posted image user posted image user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1648
22.3.2011 15:39:27   
sporty mamaa
Cestitam svim novim trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nek nas imauser posted image Javite se na temi razgovori, da nas ima svjezih, mada je malo tesko snaci se, puno bi lakse bilo da je tema podjeljena po tromjesecima. Ovako se stvarno tesko "ubaciti", lako se izgubis u moru postova. Al eto moderatori ne daju. Jos jednom svima hvala na cestitkamauser posted image user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1649
22.3.2011 19:09:14   
wishbaby
Pozdrav svima,
da se i ja pridružim ovoj temi user posted image .zaista lijep osjećaj.imala bih jedno pitanje,kada je najbolje otići na prvi pregled kod ginekologa.mislim da sam trudna nekih 5 sedmica,prema ovom kalendaru sto ima na stranici.htjela sam da vidim sa vec iskusnim mamama kada nije rano?

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *