lilybeby -> RE: Trudna sam!!! (22.11.2008 13:12:53)
|
zdravo drage moje!javljam se prvi put i zelim vam ispricati sta mi se dogadja trenutno! zadnju menstruaciju sam imala 31.08.2008. godine,i do danas(22.11.2008)nisam i nadam se da necu ni za 9 mjeseci ako Bog da. bila sam na UZ 06.11.i dr je rekao da imam mikrocisticne jajnike(blazu verziju)da redovno ne dobijam zbog tog i da imam blazi poremecaj hormona. medjutim vec oko 10.11. ja pocinjem osjecati jako napete grudi i pomislim,dobicu,posto mi je na tom pregledu dr,rekao da se vidi da cu dobiti. na mamin nagovor,ja vec 18.11.uradim test,koji je POZITIVAN,uradim jos jedan sjutradan i odmah odem na pregled.dr.utvrdi trudnocu,koja je jako mala 5x4mm i kaze,to je za sad jako malo,nije se jos razvio plod,vec je za sad gestacijski mjesak i da dodjem za 10 dana da cuje otkucaje srca.ja sam sad slucajno na forumu procitala da je bilo dosta zena a da im se plod nije razvio i ja sam sad jako uplasena.od simptoma trudnoce imam samo,vrtoglavicu, bolne grudi,naravno cesto mokrenje a o mucnini ni rijec,jest mi se apetit povecao. molim vas da mi date neko svoje misljenje. unaprijed hvala
|
|
|
|