Enni -> RE: Trudna sam!!! (12.11.2008 20:14:52)
|
Dobra večer svima. Malaja, ja sam ti danas u bedu nekakvom, na poslu mi je grozno, špijuni nekakvi oko mene, sad sam ležala sat vremena, popila apaurin oko 6. Jako sam nervozna i plačljiva.Temperatura mi 37, bolovi u stomaku ko da ću dobit, gusti bijeli iscjedak, bole i svrbe grudi. Povraća mi se .Tako da sam vjerojatno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image], u subotu trebam dobit, test ću radit u petak. Što se tiče odlaska kod dr., bolje je što prije, zato jer je meni dr reko da kad drugi put budem trudna što prije doći i piti dabroston, da se plod očuva, jer poslje pobačaja smo rizična skupina. Ne mora značit da je točno, ali mi je tako reko. A i logično mi je . Ja najradije ne bih nikako išla kod dr., ali ću odmah otić ako mi test bude pozitivan. Samo me zbunjiva jedna stvar, kako sam (ako sam) mogla ostat trudna, kad smo se pazili u plodne dane. Sanja 86, dobro došla, što se tiče pušenja, neće ti niko reć,: ne šteti, samo puši. Po svim studijama , to je najveći rizik za plod. Ja sam pušila dok sam trudna bila, i pobacila, pa su me proganjale misli da je od toga. A i sad sam možda, pa sam danas zapalila 2.Tako svaki dan 2-3. Nervozna sam od sebe, zato to radim.
|
|
|
|