|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
7.9.2010 9:45:18   
aya 05
RICI Cestitam od srca,zelim ti ugodnih i sretnih 9 mjeseci.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1076
7.9.2010 9:54:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: RICI

Drage moje da se i ja prijavim, nisam ranije, čekla sam da bude sve ok. Naime ponovo sam trudna poslije spontanog u januaru, uspjeli smo godišnji odmor čuda čini. Trudna sam 9 nedjelja a termin poroda je 12 april. akobogda Pozdrav za sve trudilice i novopečene mamiice od sad čemo se lijepo družiti na ovom forumu. 

želim ti lijepih i ugodnih 9 mjeseci  i lagan porod i puno divnih dana sa bebom.
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1077
7.9.2010 14:34:32   
gagach
CESTITAAAM RICI!!!!
ti kao i ja:) i ja sam spontani imala u januaru i sada sam u devetoj sedmici a termin je 13.Apriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imas veliki pozdrav!!!!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1078
7.9.2010 17:14:00   
RICI
gagac divno i meni je termin 12 aprila čestitam i sa srećom ja imam sina od osam godina i on jedva čeka bebicu. Mi čemo u novu bolnicu akobogda zajedno se radovati malim bebačima.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1079
16.9.2010 11:16:37   
ivana st
Ne mogu doć sebi, test mi je upravo pokazao user posted image , i plačem i smijem se, i ne mogu vjerovat svojim očima! nakon tri godine napokon je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1080
16.9.2010 11:18:36   
mala86
IZVORNA PORUKA: ivana st

Ne mogu doć sebi, test mi je upravo pokazao user posted image , i plačem i smijem se, i ne mogu vjerovat svojim očima! nakon tri godine napokon je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

joj draga moja kako mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas si mi popravila dan cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1081
16.9.2010 11:19:58   
adnica.96

cestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti Gospodaru:)))

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1082
16.9.2010 11:20:14   
ivana st
Mala86 hvala ti user posted image user posted image ! Joj, ne znam kud bih sa sobom od sreće!

Per aspera ad astra

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1083
16.9.2010 11:20:18   
w.pooh
ivana st čestitam od srca user posted image
user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1084
16.9.2010 11:21:42   
taurus
jaooooooooooooooooooooooooo ivana uljepšala si mi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 1085
16.9.2010 11:21:45   
ivana st
hvala vam drage moje! Vi ste mi bile velika podrška cijelo ovo vrijeme!

Per aspera ad astra

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 1086
16.9.2010 11:22:58   
sporty mamaa

Ivana sva sam se najezila kad procitah!!!!! Super cestitam, zelim ti ugodnu i laku trudnocu i da rodis zivu i zdravu bebicu... Tako mi je drago zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1087
16.9.2010 11:27:17   
mala86

Mala86 hvala ti user posted image user posted image ! Joj, ne znam kud bih sa sobom od sreće!

joj znam sad se osjecas da bi najradije stala na prozor ii vikala trudnaaaaaa sam

jesi li rekla tatici?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1088
16.9.2010 11:28:05   
Zoe
Ivana čestitamouser posted image user posted image user posted image , uživaj u svojoj user posted image , da ti bude lagana i školskauser posted image user posted image , eeehh predivan je to feeling nakon toliko mjeseci i mjeseci čekanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1089
16.9.2010 11:33:58   
kupina
bas jutros gledam da ti je trebala doci 13. a znam prosli put ti puno kasnila..pa rekoh opet....
cestitam ti draga ivana..sve najbolje..urednu trudnocu i zdravu bebu..user posted image
ja isto sinoc radila test meni negativan..sad si me rasplakala drago mi da je bar nekome uspjelo..

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1090
16.9.2010 11:35:00   
Emina85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitamo od srca!
Uzivaj u svome stomi, jer kad se p[orodis aBd falice ti user posted image user posted image
Neka ti Bog da lagan i brz porod, aBd!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1091
16.9.2010 11:38:28   
malena27 RR
Ivana, ja mislila ti fulila temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Cestitke iskrene od srca i sve najbolje!!!!! Idem da te poplavim na listi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1092
16.9.2010 11:39:46   
dinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cestitam Ivana i zelim ti sve najbolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1093
16.9.2010 11:40:43   
Rimljankaa

Cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Bas si me obradovala,da nemozes ni predpostaviti koliko!!!!!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1094
   [Obrisana poruka]
16.9.2010 11:40:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 1095
16.9.2010 11:41:32   
medi87
Ivana mila punooooooooooooooooooooo, veoma, mloggggooooo mi je drago sreco moja zelim ti prelijepu trudnoću najljepše cestiitke od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1096
16.9.2010 11:48:43   
10 mart 2009
Ivana, nova sam, ali čitam... na ovakav post niko ne može ostati ravnodušan. Od srca iskrene čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1097
16.9.2010 12:01:30   
milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1098
16.9.2010 12:15:18   
aazra

Svako ko je malo duze na forumu zna da si dugo bila trudilica i da je ovo velika sreca i za tebe i za sve nasuser posted image user posted image user posted image

Uzivaj u trudnoci mila i akbg. da sve bude u redu i da nam rodis zdravu bebicu..

MM i ja nismo mogli imati dijete godinu dana i bilo je mnogo teskih trenutaka, razocarenja dok nisam na testu ugledala user posted image , a mogu misliti kako je tebi koja si to iscekivala tri godineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1099
16.9.2010 12:21:12   
Anoniman

cestitam od srca i zelim ti najljepsih 9 mjeseci a dani koji dodju poslije toga i onako su najljepsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *