|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
31.8.2010 21:26:17   
naidica
gagach cestitam od srcaa,,i bas te se sjecam kad sam i ja bila u iscekivanju,,a vidi evo nas obje  sad trudneuser posted image user posted image samo se cuvaj!!!!               sarah cestitam i sve najbolje!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1051
31.8.2010 21:31:14   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  sarah
zalim ti laganu trudnocu i jos laksi poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1052
31.8.2010 21:34:53   
sarah
ivana st, naidica, taurus, hvala vam user posted image  i ja vama zelim sve najljepse.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1053
1.9.2010 9:31:53   
gagach
ivana st hvala draga i tebi od srca zelim da napokon ugledas svoj user posted image

naidica pa daaaaauser posted image  jesi vidjelauser posted image  mada me dobro vodisuser posted image  drago mi je da je sve uredu kod tebe znam da si i mala strah od prosle trudnoce kao i ja...aBd ce sve biti ureduuser posted image

sarah ceeeeeeeeeeeeeeeeestitaaaaaaaaaaam.....!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1054
1.9.2010 12:05:31   
Latinka
gagach, sarah: cestitam user posted image user posted image  i zelim vam ugodnih i sretnih user posted image
Sve najbolje!!!

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1055
1.9.2010 12:51:05   
mala čiči
bok svima!

prvo čestitke svim trudnicama!! user posted image

ja sam jutros također ugledala plusić na testu i ba sam presretna user posted image i elim to podijeliti s nekime. nadam se da ćete me prihvatiti ovdje
user posted image

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1056
1.9.2010 12:57:31   
Latinka
mala cici, cestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve najbolje

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu mala čiči)
Neposredna veza do poruke: 1057
1.9.2010 12:58:24   
Rimljankaa
Sarah cestitam!!!!  Zelim ti da imas skolsku trudnocu i da aBd rodis zivu i zdravu bebicu...

Mala ii dobro dosla!!!!  I tebi najljepse zelje.. Uzivaj u svojoj trudnoci imazi pupu....  :))))

Neposredna veza do poruke: 1058
1.9.2010 13:01:29   
mala86
cestitke od srca svim trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1059
1.9.2010 13:03:26   
mala čiči
hvala puno svima na čestitkama. jo nisam ni svjesna.
čitala sam te forume o simptomima, skuila da imam sve pa sam u jednom momentu mislila da haluciniram user posted image
onda sam napravila test, i bio je negativan, naravno jer je bilo prerano..
imala sam neki osjećaj, ali sam utila. i jutros kad sam ugledalauser posted image ne mogu skinuti osmjeh s lica user posted image

kako ste se vi osjećale ili kako se osjećate?
elim nam svima lijepih user posted image

Neposredna veza do poruke: 1060
1.9.2010 13:05:35   
mala čiči
nesto mi teka tastatura pa mi se gube slova user posted image

Neposredna veza do poruke: 1061
1.9.2010 13:21:43   
neda 30
Sarah, mala čiči čestitke i od mene user posted image .Želim vam ugodnih user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1062
1.9.2010 13:27:29   
mala čiči
hvala puno
user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1063
1.9.2010 14:16:10   
sunce27
Sretno drage nase trudnice!

Neposredna veza do poruke: 1064
1.9.2010 19:21:19   
gagach
mala cici cestitam od srca i dobro dosla u kluuuub!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1065
1.9.2010 19:32:38   
aida.
cestitam svim trudnicama i zelim prelijepih 9 mjeseci... uzivajte u svakom momentu trudnoce user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1066
1.9.2010 20:08:21   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mala �i�i

bok svima!

prvo čestitke svim trudnicama!! user posted image

ja sam jutros također ugledala plusić na testu i ba sam presretna user posted image i elim to podijeliti s nekime. nadam se da ćete me prihvatiti ovdje
user posted image

Najljepsi pozdrav nasa trudnice,cestitam na trudnoci...da bude sto laganija i da uzivate i ti i beby.Zelim vam toplu dobrodoslicu.user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 1067
1.9.2010 21:17:43   
sarah
Hvala vam svima user posted image
Mala cici zelim ti dobrodoslicu i cestitam na trudnoci. Sve najljepse user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1068
1.9.2010 21:18:59   
acudesa
Svim trudnicama...laganu trudnocu i porod zelimuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1069
4.9.2010 14:14:20   
mala čiči
Još jednom, od user posted image svima hvala..

Također zelim svim trudnicama da im ovo bude lijepih 9 mjeseci i da uživaju!!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1070
4.9.2010 17:03:14   
ivana st
Mala čiči čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Neposredna veza do poruke: 1071
6.9.2010 17:12:15   
blur 77
Drage moje, ja sam nova trudnica! Ali imam jedan problem, koji bih sa vama koje imate iskustva, zeljela da podijelim. Posle dva spontana sam opet trudna i imam toliki strah (nije ni cudo koliki sam stres prozivjela) koji me paralise, stalno razmisljam da li sa mojom tackicom biti ovaj put kako treba, da li ce srce da se cuje ovaj put i tako po cijeli dan. Ruke mi se tresu, u stomaku mi je stalno jedan veliki cvor, pa se bojim da mi se od ovolikog straha nesto ne deci bebici.  Kod dr idem sl sedmice na prvi pregled. 

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

Neposredna veza do poruke: 1072
6.9.2010 17:17:14   
jasmin
Najprije ti iskreno cestitam na trudnoci i zelim da ti bude jako ugodna.user posted image
Tvoj strah za bebicu je razumljiv,imala si dva spontana i sad se brines.Akobogda,bice to sve uredu.Ja imam prijateljicu koja jednu trudnocu iznese kako valja,druga trudnoca spontani.Imala je 3 poroda i 3 spontana pobacaja.Napominjem da su joj trudnoce koje je iznijela sasvim ok i da je rodila prekrasne zdrave bebice.Ne brini,mila,sve ce biti kako treba.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1073
6.9.2010 23:36:35   
RICI
Drage moje da se i ja prijavim, nisam ranije, čekla sam da bude sve ok. Naime ponovo sam trudna poslije spontanog u januaru, uspjeli smo godišnji odmor čuda čini. Trudna sam 9 nedjelja a termin poroda je 12 april. akobogda Pozdrav za sve trudilice i novopečene mamiice od sad čemo se lijepo družiti na ovom forumu. 

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1074
6.9.2010 23:39:40   
reallove
RICI cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *