|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
11.6.2010 0:06:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ihihihihihihihihihihihihiih evo navijamo da je user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 951
11.6.2010 0:08:27   
Anidae
IZVORNA PORUKA: taurus

Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.

Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah

Nemoj se plasiti...kosto ti i Hanady rece, bolovi su redovni u trudnoci... Boli stomak stalno jer se siri, pa pocnu rebra, pa noge, pa zubi iz cista mira zasviraju prosto, pa nervoza... dakle, odmah se pripremi na to sve... A i ovo za ciste, kod mene su otkrili miom mali na maternici pa sad kako se beba siri izgleda ga pritisce... Uglavnom, dok nema krvarenja i kontrakcija u jednakim intervalima nemoj brinuti... I gljivice ako dobijes nije strasno ili jaci sekret... To je sve trudnicki... Slusaj doktore ali nemoj ni to pretjerivati, sve je u Bozijim rukama... Ja sam prezivjela sito i reseto s nalazima pa evo me daleko sam dogurala samo zato sto sam mirovala i slusala svoju intuiciju... vjeruj u dobro i dobro ce se desiti user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 952
11.6.2010 0:12:08   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  garant je to samo sa curicama user posted image user posted image user posted image
meni sa dječakom nije tako bilouser posted image user posted image user posted image
hvala puno drage moje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 953
11.6.2010 0:14:05   
taurus
IZVORNA PORUKA: Anidae

Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.

Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah

Nemoj se plasiti...kosto ti i Hanady rece, bolovi su redovni u trudnoci... Boli stomak stalno jer se siri, pa pocnu rebra, pa noge, pa zubi iz cista mira zasviraju prosto, pa nervoza... dakle, odmah se pripremi na to sve... A i ovo za ciste, kod mene su otkrili miom mali na maternici pa sad kako se beba siri izgleda ga pritisce... Uglavnom, dok nema krvarenja i kontrakcija u jednakim intervalima nemoj brinuti... I gljivice ako dobijes nije strasno ili jaci sekret... To je sve trudnicki... Slusaj doktore ali nemoj ni to pretjerivati, sve je u Bozijim rukama... Ja sam prezivjela sito i reseto s nalazima pa evo me daleko sam dogurala samo zato sto sam mirovala i slusala svoju intuiciju... vjeruj u dobro i dobro ce se desiti user posted image

Hvala Anidae user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 954
11.6.2010 0:56:12   
milenium
tko to je trudan?
taurus ti?
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 955
11.6.2010 7:44:47   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  da Milenium ja sam trudna, dobro si vidjelauser posted image user posted image user posted image
Hvala draga mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 956
11.6.2010 11:15:41   
dinaa
Taurus draga pa ja tek vidjeh ovouser posted image
Cestitam od srca i zelim ti sve najboljeuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 957
11.6.2010 11:26:57   
mamina princeza
cestitam draga taurus... mek bude sve sretno !!!!!

I ja sam imala bolove i cak i krvarenja na samom pocetku al vrlo oskudna.....ne brini to j eglavno opusti se....

izgleda da nas je puno takvo proslo posebno kad smo nosili kcerke - heheheh  ima neke veze žuser posted image user posted image user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 958
11.6.2010 13:58:54   
mala86
taurus cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 959
11.6.2010 14:07:47   
mynxlee
Taurus, iskrene cestitke od srca.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 960
11.6.2010 14:58:56   
enna
taurus naiskrenije cestitke od srca i zelim da imas sto laksu trudnocu i sto bezbolniji poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 961
11.6.2010 17:09:00   
taurus
Hvala drage moje na čestitkama
Bila sam kod dr. danas i potvrdila je trudnoću i to 5 sedmica.
U uterusu gestacijski mješak veličine 1 cm. Naravno više se ništa ne vidi.
Cervix zatvoren, žuto tijelo formiranouser posted image user posted image user posted image
Znam da je rano da se čuju otkucaji ako ne griješim to tek u 7. sedmici.
Kontrola za dvije sedmice da bi se detektovali otkucaji srca a do tada utorgestan 2x vaginalno.
Mislim da je ovo ok ali ja jedva čekam da prođu ove dvije sedmice pa da čujem otkucajeuser posted image
Možda sam prerano i otišla kod druser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 962
11.6.2010 21:20:48   
Anidae

Hvala drage moje na čestitkama
Bila sam kod dr. danas i potvrdila je trudnoću i to 5 sedmica.
U uterusu gestacijski mješak veličine 1 cm. Naravno više se ništa ne vidi.
Cervix zatvoren, žuto tijelo formiranouser posted image user posted image user posted image
Znam da je rano da se čuju otkucaji ako ne griješim to tek u 7. sedmici.
Kontrola za dvije sedmice da bi se detektovali otkucaji srca a do tada utorgestan 2x vaginalno.
Mislim da je ovo ok ali ja jedva čekam da prođu ove dvije sedmice pa da čujem otkucajeuser posted image
Možda sam prerano i otišla kod druser posted image user posted image user posted image

Neka si ti otisla rano, prije svega da se trudnoca potvrdi, da sto prije pocnes zdravije jesti, cuvati i sebe i bebu opcenito, ali moj ti je savjet, zaista kao sestri, da im ne ides vise nego sto je potrebno... Mozda si negdje i procitala, pisala sma o tome, mene su u jednom mjesecu pregledali 4-5 puta plus vaginalni i abdominalni UZ i imala sam uzasne bolove taj citav mjesec (4.-ti je bio ja mislim), bila gotov prokrvarila... Hvala Bogu, proslo je sve, sad im odem jednom u 3-4 sedmice... Jbg oni vazda nesto vuku, pregledaju i dzabe te isprepadaju... Ti dodjes kuci, sve te boli i od tih bolova te bezze nervoza uhvati. Eto toliko pa poslusaj ako hoces, neces se pokajati, ja sam daleko dogurala a prognoze su mi bile zaista male za opstanak trudnoce user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 963
11.6.2010 23:03:00   
taurus
Hvala draga Anidae trenutno idem samo kod jedne dr. i ona mi je rekla da je bitno da dođem za dvije sedmice da registruje otkucaje srca a dalje ćemo na svake 3-4 sedmiceuser posted image

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 964
11.6.2010 23:13:28   
Anidae

Hvala draga Anidae trenutno idem samo kod jedne dr. i ona mi je rekla da je bitno da dođem za dvije sedmice da registruje otkucaje srca a dalje ćemo na svake 3-4 sedmiceuser posted image

Naravno, ja i ne kazem da ti njima ne trebas ici, samo kazem ne treba pretjerivati ako nema potrebe jer zna nastati problem ni od cega pa se covjek nasikira a od stresa vecina stvari losih krene user posted image Akobogda docekaces ovako kao ja da te tuce svaki dan, da isce hranu koja mu se svidja i sl. pa ce ti doktori sala postati user posted image Sretno mila !

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 965
11.6.2010 23:18:34   
Mirkica

user posted image user posted image user posted image user posted image  da Milenium ja sam trudna, dobro si vidjelauser posted image user posted image user posted image
Hvala draga mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taurus cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti lijepu trudnocu , zivu i zdravu bebacu , a za otkucaje srca ja sam u 25 sedmici jos ih nisam cula nego mi pokaze na UZ tamo vidim kako kuca i to prvi put u 10 sedmici polako :)))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 966
16.6.2010 11:51:32   
layly
Malaja,Sanya i Taurus cestitke i od mene sve naj,naj da vam  trudnoca prodze u rahatluku i bebe budu superuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio layly -- 16.6.2010 11:54:54 >

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 967
25.6.2010 22:43:43   
medi87
Ja krenula redom po temama pa das e i ovdje prijavim mnogo sam sretna presretna jer su moje zlatne oke jutros dva puta vidjeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu layly)
Neposredna veza do poruke: 968
25.6.2010 22:47:06   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  medi 87
baš si me obradovalauser posted image user posted image user posted image
želim ti prelijepih user posted image  i zdravu user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 969
25.6.2010 22:49:44   
neki
IZVORNA PORUKA: medi87

Ja krenula redom po temama pa das e i ovdje prijavim mnogo sam sretna presretna jer su moje zlatne oke jutros dva puta vidjeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti ugodnih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 970
25.6.2010 22:56:14   
rose
IZVORNA PORUKA: medi87

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam medi, to je predivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 971
26.6.2010 13:01:19   
Latinka
medi87, četitam! user posted image user posted image user posted image user posted image
Laku i ugodnu trudnoću ti želim!

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 972
26.6.2010 13:23:28   
mala86
cestitke od srca znam taj osjecaj,znam kako si sad sretna user posted image user posted image user posted image user posted image

zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 973
26.6.2010 20:24:02   
boogy woogy
Evo i ja da se prijavim. Nas sin ce dobiti aBd bracu ili seku.user posted image

"Raj na zemlji nalazi se na grudima zene, ledjima konja i na stranicama knjiga" Arapska poslovica

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 974
26.6.2010 20:30:16   
Dida79
Cestitam svim novim trudnica i zelim im laganihuser posted image

(odgovor članu boogy woogy)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *