|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
26.5.2010 12:10:13   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smarija

Gerberka jel to i ti draga uhvati zekana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam, divne ste!!!!! trudnicama, a i sebi želim lahku trudnoću, a trulicama ubrzo da ostanu user posted image volim vas puno!! user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 926
26.5.2010 12:10:54   
gerberka
trudilicama* ..zeza me tastatura user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 927
26.5.2010 13:02:48   
smarija
ajde ti reci ovoj "trulici" koji si simptome imala user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 928
26.5.2010 13:09:20   
Anoniman
Greberka,čestitam nauser posted image ! Lahku trudnoću i porod želim ti od srca!!!!

(odgovor članu smarija)
  Neposredna veza do poruke: 929
26.5.2010 13:43:14   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smarija

ajde ti reci ovoj "trulici" koji si simptome imala user posted image

joj,istuću ću te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam Boga mi namjerno user posted image imala sam žgaravicu i temperaturu 37.4 zadnjih 7 dana. Često sam piškila.user posted image

gracanka hvala ti  DUŠICE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 930
26.5.2010 20:27:02   
gagach
gerbeeerka ceeeeestiiiitaaamuser posted image  uzivaj u svakom danu i zelim ti skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 931
26.5.2010 22:45:32   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gagach

gerbeeerka ceeeeestiiiitaaamuser posted image  uzivaj u svakom danu i zelim ti skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image

Srećice, hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 932
1.6.2010 19:02:19   
MilaJovovic
Ja sam 20sedmica trudnoce i aBd cura dolazi krajem oktobra:-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 933
3.6.2010 6:52:43   
taurus
Evo da i ovdje javim radosnu vijest.
Ugledala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim user posted image  a i meni naravno puno sreće u narednih user posted image  a našim dragim trudilicama da ugledaju isti ovakav test kao i ja jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MilaJovovic)
Neposredna veza do poruke: 934
3.6.2010 6:57:56   
misel
cestitam taurus i da uzivas ovih devet mjeseciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 935
3.6.2010 6:58:36   
maja78 RR
taurus od srca ti cestitam i zelim prekrasnih user posted image  i laki porod

a ja gledam sto si se ti od jutros navila, a ono ti sretna user posted image  tako i treba

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 936
3.6.2010 9:31:49   
Skvo RR
Iskrene cestitkeuser posted image user posted image Taurus, neka je sa srecom!
Zelim ti laku i divnu trudnocu!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 937
3.6.2010 9:33:09   
aida.
Taurus cestitaaammuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 938
3.6.2010 9:34:15   
dzeni_nl
Cestitam taurus, zelim ti laku i ugodnu trudnocu i da sve prodje u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 939
3.6.2010 9:39:32   
mala86
cestitke od srca za buducu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 940
3.6.2010 9:39:41   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

Evo da i ovdje javim radosnu vijest.
Ugledala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim user posted image  a i meni naravno puno sreće u narednih user posted image  a našim dragim trudilicama da ugledaju isti ovakav test kao i ja jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti lijepu i laganu trudnoću...
želim ti da se barco obraduje pupi koja raste...i u pupi želim ti malu djevojčicu...a prije svega zdravo, živo i veselouser posted image user posted image user posted image
baš si mi uljepšala jutro

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 941
3.6.2010 9:44:04   
bimba
Gerberka, Taurus zelim vam ugodno i lijepu trudnocuuser posted image user posted image user posted image user posted image  i da i mi ostale dodjemo u situaciju kao gerberka da cestitamo a da ni same nismo svjesno da smo trudne.

Ljubim vas sve i od srca zelim puno, puno user posted image user posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 942
5.6.2010 19:52:13   
taurus
Drage moje hvala vam na čestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 943
5.6.2010 19:59:42   
jasmin
gerberka i taurus zelim vam ugodnu i prekrasnu trudnocu,porod i sve ono sto dolazi poslije...Sve najbolje cure!!!
Mila da i ostatak trudnoce bude kako treba :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 944
10.6.2010 23:49:43   
taurus
Imam jedno pitanje pa ne znam gdje da ga postavim.
Kao što vidite iz gornjih postova trudna sam mislim oko 6 sedmica. sutra idem kod svoje dr. ali me večeras toliko boli desni jajnik, isto kao u vrijeme ovulacije, zapravo malo više me poli. Baš me nekako ukoči. Zabrinula sam se i popila sam apurin jer kontam možda su kontrakcije.
Neću vam navoditi kakve crne misli mi prolaze kroz glavu, već vas molim ako je neko imao sličan slučaj da mi se javi ili da mi kažete svoje mišljenje.
Uh ko će dočekati sutrauser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 945
10.6.2010 23:52:22   
Anidae
IZVORNA PORUKA: taurus

Imam jedno pitanje pa ne znam gdje da ga postavim.
Kao što vidite iz gornjih postova trudna sam mislim oko ' sedmica. sutra idem kod svoje dr. ali me večeras toliko boli desni jajnik, isto kao u vrijeme ovulacije, zapravo malo više me poli. Baš me nekako ukoči. Zabrinula sam se i popila sam apurin jer kontam možda su kontrakcije.
Neću vam navoditi kakve crne misli mi prolaze kroz glavu, već vas molim ako je neko imao sličan slučaj da mi se javi ili da mi kažete svoje mišljenje.
Uh ko će dočekati sutrauser posted image

Imas li krvarenje ili sukrvicu???

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 946
10.6.2010 23:56:21   
Hanady RR
taurus taj bol sam imala tokom cjele trudnoće prve...
nekada u 5 mjesecu su utvdili da imam cistu...vodena cista-folikularna koja natsjae u vrijeme ovulacije a puca za vrijeme menzesa...elem ja sam zanijela p ata moja pukla nije. i onda nakon nekih pretraga doktor mi kaže sjedi kući i pusti to ...i tako i bi...ta je cista pukla na porodu bez ikakvih daljnjih komlikacija. e sad možda ovo nije kod tebe slučaj, možda je prehlada klasična...nemoj da brineš...i kakve crne misli...pusti proći će...pa hoće beba da se namjesti tu negdje dole...znaš kako curice znaju da se namještaju uh uh...
nemoj molim te da se sikiraš....do sutra pavanje i javni nam kako je kod dotora bilo...
juče sam na temi pitala za tebe...nešto te nisma sretalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 947
11.6.2010 0:00:37   
taurus
Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.

Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 948
11.6.2010 0:03:45   
Anoniman
taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 949
11.6.2010 0:05:17   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *