|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
23.2.2012 20:24:07   
hatepsut
Hvala Osice,Klemzika..Niki hvala..Ih K. sav sretan nisam vjerovala da ce ovako da prihvati cinjenicu da vise nece biti sam !

Hvala curice user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2701
23.2.2012 21:51:39   
mamine oci
Pingvina i Hatepsut čestitam od srcauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2702
23.2.2012 21:55:15   
veeseelaa
mamine oči ja uletjela kontam ti nam user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2703
23.2.2012 22:02:46   
hatepsut
Mamine oci ,hvala user posted image
Veselice ja "pozurila"  pomislih ti ces nas obradovati user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2704
23.2.2012 22:22:36   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Evo mene zenice..
Sorry sto se oteglo..Svasta se izdesava za ovih par dana.Helem isprepadala sam se ziva.Prvo nam srculence nije bilo prokucalo, pa onda sam prokrvarila..helem danas smo bili na pregledu.Maleno srce kuca hvala dragom Bogu..dr preporucio i dalje mirovanje..ali to mi je najmanji problem.
Svima vama koji planirate pregled-ODGODITE najtoplije vam preporucujem.Ako odete prerano (kao ja) samo cete se bez potrebe sekirati.

joj, hvala Bogu da si se javila, slala sam ti poruke na FB, ovdje na PP, na temama, od tebe ni traga, ni glasa, uh, bit će to dobro, akobogda

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2705
23.2.2012 22:57:08   
ziki
Pingvina cestitam, zelim ti laganu, skolsku trudnocu, da uzivas svih 9 mjeseci, lagan porod i preslatku bebicu.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2706
24.2.2012 8:13:43   
mersiha 77
hatepsut cestitam od srca

pingvina cuvajte se sada sretno!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2707
24.2.2012 9:35:25   
Pingvina
Hvala vam puno drage zenice...Dace Bog dragi valjda da i ja jednom pocnem disati punim plucima..Samo ne smije valjda naglo..da me ne prekine-zato ovi belaji odmah na pocetku.user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2708
24.2.2012 9:38:16   
Lana_
čestitam Pingvina daće Bog da sve bude uredu,a ti se čuvaj user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2709
6.3.2012 14:04:56   
Laylica
evo da se i ja pohvalim user posted image . Trudna sam 8-ma sedmica...Hvala Bogu srculence je prokucalo:) Svima zelim od srca ugodne i zdrave trudnoceuser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2710
6.3.2012 14:14:05   
SREĆNA
Čestitam od srca Laylice i želim ti školsku trudnoću, da ti 9 mj.prođe u najboljem redu i da na svijet doneseš akoBogda zdravo i živo , slatko malo stvorenje.

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2711
6.3.2012 19:57:10   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Laylica

evo da se i ja pohvalim user posted image . Trudna sam 8-ma sedmica...Hvala Bogu srculence je prokucalo:) Svima zelim od srca ugodne i zdrave trudnoceuser posted image

Cestitam od user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2712
6.3.2012 20:07:54   
Lulu_08
Laylice cestitam od srca mila da aBd bude sve kako treba!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2713
6.3.2012 20:12:31   
saksija

cestitam i ja od user posted image - sjecam se da smo bile skupa na listama yeeeeee, bas mi je drago.
sad uzivaj!

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2714
8.3.2012 16:31:07   
Laylica

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Čestitam od srca Laylice i želim ti školsku trudnoću, da ti 9 mj.prođe u najboljem redu i da na svijet doneseš akoBogda zdravo i živo , slatko malo stvorenje.

Hvala od user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 2715
8.3.2012 16:32:46   
Hannica
Cestitke svim novim trudnicama.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2716
8.3.2012 16:33:07   
Laylica

IZVORNA PORUKA: saksija

cestitam i ja od user posted image - sjecam se da smo bile skupa na listama yeeeeee, bas mi je drago.
sad uzivaj!

Hvala dra moja:) Ti si zbrisala prije mene sa litse:) neka masallah. Koja si sedmica trudnjaco?:)

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 2717
8.3.2012 16:34:33   
Laylica

IZVORNA PORUKA: Djana

Laylice cestitam od srca mila da aBd bude sve kako treba!

Hvala oduser posted image aBd nadam se, iako me bas strah od nemilih dogadjaja....ali trudim se da se sto manje opterecujem..

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2718
8.3.2012 16:38:04   
Laylica
Drage dame, buduce mame od user posted image vam zelim sretan svaki dan user posted image
SRETAN 8. MART!user posted image

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2719
8.3.2012 16:42:50   
chuci
čestitam i ja.
neka ti sljedećih 7 mjeseci prođe u najljepšem raspoloženju, bez mučnina i tegoba

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2720
8.3.2012 19:04:21   
saksija

IZVORNA PORUKA: saksija

ja danas 23 sedmice tacno! :)
sad uzivaj!

Hvala dra moja:) Ti si zbrisala prije mene sa litse:) neka masallah. Koja si sedmica trudnjaco?:)

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2721
8.3.2012 19:09:15   
vila_7

user posted image user posted image user posted image joj mogu misliti kako si uzbudjena i osmjeh ne silazi s lica,jelde!? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2722
9.3.2012 13:04:12   
Laylica

IZVORNA PORUKA: chuci

čestitam i ja.
neka ti sljedećih 7 mjeseci prođe u najljepšem raspoloženju, bez mučnina i tegoba

Hvala na divnim zeljama user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2723
9.3.2012 13:06:09   
Laylica

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image joj mogu misliti kako si uzbudjena i osmjeh ne silazi s lica,jelde!? user posted image

Bas tako, sreca koju sada osjecam je neizmjerna hvala Bogu. Vilo, hajde cekamo tvoj osmijeh aBd:)user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2724
14.3.2012 12:23:21   
mali_leptiric
drage moje ne znam da li je ok pitanje na ovaj topic ali malo sam zabrinuta. 21 sedmica mi je pa me zanima da li je normalna pojava da u toku ( 'pokusaja') odnasa se pojavi obilan, gust bijeli iscjedak i bol ? Ili ovo moze biti posljedica upale? user posted image Imam li razlog za brigu?
Hvala vam na odgovoru :D

(odgovor članu Laylica)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *