|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
15.2.2012 8:49:43   
lana84
IZVORNA PORUKA: pralina

Hvala punooouser posted image user posted image user posted image

ja sam trudna 8 tj, pa još nisam isla doktoru, ali planiram brzo, možda čak i sutra :)

sretno user posted image

< Poruku je uredio lana84 -- 15.2.2012 8:50:15 >

Lana 2008
Mihaela 2012

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2651
15.2.2012 8:52:00   
pralina
I ja sam planirala sutra isto,ali sve sam se plasila da je rano...pa da me ne uplase nesto...ali najvjerovatnije cu sutra abd

"Samo vjera u Allaha dz.š.zaista pomaže"

(odgovor članu lana84)
Neposredna veza do poruke: 2652
15.2.2012 8:54:39   
Pingvina

pozz svima nadam se da mi neko moze pomoci,ako sam zadnju menstruaciju imala 29.12.2011.,sada me zanima koliko sam trudna od prilike posto se dvoumim da idem doktoru,mozda je rano????????????user posted image user posted image

Mi smo isto trudne ...user posted image user posted image user posted image  6 sedmica i 6 dana.user posted image user posted image user posted image
I moja zadnja menstruacija je bila 29.12. i danas aBd idem cika dr.
Cestitam od srca!!!
Cestitke i ostalim trudnicama...i zelim im najljepsih 9 mjeseci.user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2653
15.2.2012 8:57:14   
pralina
Super.....user posted image ne mogu da vjerujem,koja slucajnost.....obavezno se javi kada dodjes od doktora jer ja planiram sutra da idem abd....Puno srece i da sve bude uredeu abduser posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2654
15.2.2012 13:13:23   
pralina

IZVORNA PORUKA: Pingvina

pozz svima nadam se da mi neko moze pomoci,ako sam zadnju menstruaciju imala 29.12.2011.,sada me zanima koliko sam trudna od prilike posto se dvoumim da idem doktoru,mozda je rano????????????user posted image user posted image

Mi smo isto trudne ...user posted image user posted image user posted image  6 sedmica i 6 dana.user posted image user posted image user posted image
I moja zadnja menstruacija je bila 29.12. i danas aBd idem cika dr.
Cestitam od srca!!!
Cestitke i ostalim trudnicama...i zelim im najljepsih 9 mjeseci.user posted image user posted image

Pingvina jesi bila kod ginekologa,javi nam seuser posted image ???????

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2655
15.2.2012 13:18:00   
Pingvina
Nisam...radim prvu smjenu pa tek popodne..Javim se kad dojem aBd..user posted image user posted image Do tad grizem nokte i tresem se ko Skoplje.user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2656
15.2.2012 13:26:57   
pralina

Nisam...radim prvu smjenu pa tek popodne..Javim se kad dojem aBd..user posted image user posted image Do tad grizem nokte i tresem se ko Skoplje.user posted image

ma bice sve uredu abd....ne brini.....Sretno....pa nam javniuser posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2657
15.2.2012 13:48:40   
Lana_

pingvina sretno na pregledu i ja danas idem poslijepodne,možda nam kaže jel user posted image ili user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2658
15.2.2012 14:14:09   
Pingvina
Hvala cure..nadam se da ce biti dobro aBd..
Lana...ja sam uvjerena da ce nam reci jel user posted image  ili user posted image .user posted image user posted image user posted image
Sretno i tebi...Jel tebe trema uhvatila??

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2659
15.2.2012 14:16:05   
Mirkica

EJJJJJJJJJ lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma draga neka ti je sa srecom da rodis zivo i zdravo bebce basssssssss bas al bas si me obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2660
15.2.2012 14:20:26   
M kao Mama

Hej draga moja, sretno baš mi me obradovala, a vjerujem da će ti danas kazati i boju očiju, hahahah, baš si me nasmijala

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2661
15.2.2012 14:20:51   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: Mirkica

EJJJJJJJJJ lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma draga neka ti je sa srecom da rodis zivo i zdravo bebce basssssssss bas al bas si me obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala draga...user posted image user posted image Amin, svima nam ih Bog dao zive i zdrave insaAllah!!!
Joj sto me strah zene drage...umori me ova trema..user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2662
15.2.2012 14:25:43   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Faja...user posted image user posted image user posted image Pa bice, bice..sve ce cika dr da kaze aBd i da nam da slikicu..A sad ne znam za tu ministarsku fotelju..To se valjda zna na iducem pregledu, jel???
Hej draga moja, sretno baš mi me obradovala, a vjerujem da će ti danas kazati i boju očiju, hahahah, baš si me nasmijala

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2663
15.2.2012 17:53:58   
Lana_

Lana...ja sam uvjerena da ce nam reci jel user posted image  ili user posted image .user posted image user posted image user posted image

evo ja bila,i kaže dr da je user posted image ,eto mami druge princeze user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2664
15.2.2012 17:55:51   
pralina

Cestitamuser posted image user posted image user posted image ,a koliko si trudna?

< Poruku je uredio pralina -- 15.2.2012 17:56:36 >

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2665
15.2.2012 17:58:56   
Lana_

Cestitamuser posted image user posted image user posted image ,a koliko si trudna?

hvala,sutra 20 tjedanauser posted image

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2666
15.2.2012 17:59:26   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Lana_

evo ja bila,i kaže dr da je user posted image ,eto mami druge princeze user posted image

Aaaa jos jedna princezica, bubica, dusica hihih. Mi u petak idemo opet dr aBd samo da je sve okej!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2667
15.2.2012 22:25:08   
Skvo RR
Draga dame, imamo temu, prebacujem postove na nju, evo pogledaj

http://www.ringeraja.ba/forum/m_7592/mpage_4/key_/tm.htm

LP

< Poruku je uredio Skvo RR -- 15.2.2012 22:27:32 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2668
16.2.2012 8:18:45   
sunce27

Pralina neka te jos malo, nemoj ici dr, ja sam posljednju menstruaciju imala 28.12 i isla sam dr prije 2 dana jos user posted image nije krenulo da kuca i ja evo sada samo sebi brigu stvaram a znam da sam otisla rano neka te jos 7-10 dana, pa onda idi.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2669
16.2.2012 10:39:48   
pralina
e draga ja ewo sad dosla,i vjeruj ja ne znam ni sta mi je rekao,smrsio je onoj sestrici tamo sta vidi na ultrazvuku,meni samo rekao i pokazao da je sve super i dobro i da sam trudna 7 sedmica...I to sam ga ja pitala....Boze sacuvaj danasnjih doktora,samo da sto prije zavrsi....A ultrazvuk im je vela havle....sad mi nije jasno jeli srce pocelo kucati ili ne??''Samo je rekao da je sve super Hvala Bogu...

< Poruku je uredio pralina -- 16.2.2012 10:41:07 >

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2670
16.2.2012 10:42:14   
Lulu_08

e draga ja ewo sad dosla,i vjeruj ja ne znam ni sta mi je rekao,smrsio je onoj sestrici tamo sta vidi na ultrazvuku,meni samo rekao i pokazao da je sve super i dobro i da sam trudna 7 sedmica...I to sam ga ja pitala....Boze sacuvaj danasnjih doktora,samo da sto prije zavrsi....A ultrazvuk im je vela havle....sad mi nije jasno jeli srce pocelo kucati ili ne??''Samo je rekao da je sve super Hvala Bogu...

Mila pogledaj na nalazu od doktora, da li pise nesto poput KCS + ili srcana akcija + ?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2671
16.2.2012 10:46:48   
pralina
nista mi nije dao,samo uputnicu da vadim one standardne nalaze(krv,urin,zeljezo....)i vitamine koje cu pitiuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2672
16.2.2012 13:46:52   
pralina

jos nam nista nisi javila,cekamo teuser posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2673
22.2.2012 9:47:41   
izgubljeni anđeo
Drage trudnice i mame. Evo mene konačno ovdje posle tema na spontanom podbačaju. Trudna sam 13+3, ušla sam u 4 mjesec. Jako sam sretna, ali sam opet i zabrinuta. Od prvog dana ležim zbog štitne i čuvam svoju bebicu. Ali imam jedan problem koji me jako brine, od septembra se mučim sa gnojnom anginom. Idem dr. radim briseve svi bili uredu a ja skidam naslage sa tonsila. U decembru dobijam bris Stafilokok ali nisam smela ništa pi. Juče sam opet radila bris i znam da će biti ok jer nije baš uzela sa mjesta žarišta i dr. mi neće opet dati antibiotik. Samo se plašim da ovo ne naškodi bebi. NISAM NIGDJE NAŠLA OVAKU TEMU PA SAM MORALA OVDJE DA VAS PITAM IMA LI KO SLIČNO ISKUSTVO.STRAH ME ZA MOJU BEBICU!!!

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 2674
22.2.2012 16:31:16   
minii
ćao drage moje  jutros ugledah napokon svoje user posted image ili user posted image i presrećna sam, e sad zadnju menstruaciju sam imala 22.01 2012 koliko sam ja onda trudna i kad treba da idem ginekologu  user posted image

(odgovor članu izgubljeni anđeo)
Neposredna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *