mayra -> RE: Krevetic... ? (9.10.2013 23:16:56)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Ninushka Vesela, you're nesting [sm=9nebesa.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] salmy [sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: shej Ja sam na netu nasla krevetic iz snova :) Eh sad drugo je sto nemam dovoljno prostora, a ni love za njega, pa evo jedna ideja [sm=smiley1.gif] http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/03/compact-cot-and-change-unit-baby-boys-nursery.jpeg jooooj ja ima prostora [sm=smiley36.gif] al ovo nisam nikad ni vidjela mada ovo izgleda kao onaj što ja želims produžecima gore ako nbadjem onakav, naštiklam ovo [sm=smiley36.gif] mayra hvala na trudu, drug si al očito da je ručni rad puno skuplji i kvalitetniji ja ipak ne bi davala neke aman cifre jer svakako namjeravam praviti sobu za cure , i tu ću se uvaljivati, za nešto što će duže koristiti (do udaje [sm=jezicek.gif]) a krevetac ko zna, koliko će htjeti bebica u njemu boraviti, 1-2 godine Ajša nije htjela ni 7-8 mjeseci.... Veselice nema na cemu. Iskreno... ja nisam za te velike cifre za krevetac. Moj D je prvo bio u obicnom drvenom krevecu koji smo posudili, nakon toga sa nekih 10 mjeseci je poceo da se udara od isti bez obzira na ogradice, spuzvice itd... onda smo mu kupili putni krevetic u kojem i dan danas spava, samo uzmes dobar madrac i rahat si. A neka tebi bude sve hairli, pa nek bebara spava kod mame u narucju, tu im je najljepse [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|