shpagica -> RE: Krevetic... ? (1.8.2013 13:02:12)
|
IZVORNA PORUKA: Rio_de_Janeiro IZVORNA PORUKA: Visnja RR mi jos uvjek korisitimo taj krevet...izbacili smo taj dio gdje je kocka i ubacili veci dusek ...ogradicu s jedne strane smo zadrzali...samo smo je nastiklali da se moze zakaciti.... extra krevet vjerujem da cemo ga koristiti jos bar 3-4 godine [sm=smiley1.gif] Ali reče shpagica da radnja ne radi više pa samim tim ni ovog kreveta nema više. Neke preporuke gdje kupiti, sličan isti? Kakav je ovaj Cilekov? Ako bas ne insistiras da kupis nov, prodacu ti ja nas, nije prica bezveze, kao nov je, jer je toliko masivan i dobar da mu je nemoguce nauditi. Drugo, madrac je takodje cijelo vrijeme bio zasticen onim nepropusnim podmetacima, nikad kapljica nicega ga nije dohvatila, pogotovo jer joj zimi stavljam i vuneno silte ispod nje :) Ne nagovaram te ali eto da znas da imas u opciji prije nego ga okacimo na pik :) A za cilek, nazovi salon u BBI-u i pitaj imaju li taj model jos uvijek. U vrijeme kad sam ja gledala krevetice taj cilekov je bio oko 1000 KM (prije 6 godina). Vlasnik InterioDesigna moram reci da je vodjen njihovim dizajnom kreirao ovaj nas krevet, ali mnoooogo masivniji i veci i kvalitetniji. Mozda nije saren i veseo kao cilekov, ali kad ubacis neku veselu posteljinu i ogradicu presladak je :)
|
|
|
|