|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic ?
15.11.2010 12:39:16   
Zejnebb
Ok,hvala mila user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.11.2010 23:34:04 >

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 526
30.11.2010 11:45:10   
m.i.n.a.
Meni bi trebala jedna ideja...
Ja sam uzela od sestre krevetic koji mi se zaista svidja i odgovara mi,spusta se ogradica,drveno,lijepo izrezbareno drvo,boja...ma sve pase i bilo mi bez kupovat novi..medjutim prilikom prenosa sam ga ostetila,tj zgulila boje i to na vidljivom mjestu pa nisam sigurna sta mi je najbolje da to lijep prekrijem,zamaskiram...a da nije farbanje jer mi je zao citav krevetic zbog toga iznositi na balkon,sklapat i rasklapat,farbat,susiti..a hladno je..

(odgovor članu Zejnebb)
Neposredna veza do poruke: 527
30.11.2010 11:57:28   
tekja
m.i.n.a imas ove naljepnice za zid, pa mozes kupiti neke koje ti bojom odgovaraju uz ogradicu i posteljinu, fino ih nalijepis na osteceni dio i vozdrauser posted image
user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Zejnebb)
Neposredna veza do poruke: 528
30.11.2010 12:03:53   
taurus
i ja mislim da je naljepnica jedino i najbolje riješenje

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 529
30.11.2010 13:05:09   
m.i.n.a.
Taurus,Tekja...hvala na prijedlozima,mislim da ce biti naljepnice na kraju...jos samo dok se odlucim za boju dok nadjem odgovarajucu ogradicu,jednu koja sam vidjela kosta skoro 200 km sto mi je malo puno..istina dodje tu ogradica,posteljina dekica al daba mi sve to kad to imam odvojeno i sve duplo..helem ja bih neku jednobojnu ogradicu finog materijala jer je psoteljina sa detaljima plus ove naljepnice..mislim sve ja to imam u glavi i super izgleda jos samo da nadjem materijal za ogradicu..
sta mislite o sivanju..

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 530
24.12.2010 18:29:57   
gagach
Imam jedno pitanjce za iskusne mame i shoppingholicarke user posted image
Jel mi moze neko dati spisak radnji u Sarajevu gdje ima kupiti krevetica na dva ili tri nivoauser posted image
pleaseeeeeeeeeeee

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 531
24.12.2010 18:38:13   
Anoniman
Turbolimach(najbolji izbor u Mercatoru na Ilidži), Hipermarket Amko na Mojmilu, radnja sa djecijom opremom i gardarobom u Šentadi (ne znam kako se tacno zove radnja). Po meni u tim radnjama ima najbolji izbor, mozda ima jos negdje ali ne mogu bas da se sjetim sada. Da i bas dobar izbor ima u Fis Vitezu, ali to nije u Sarajevu user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 532
24.12.2010 18:49:54   
colito
IZVORNA PORUKA: gagach

Imam jedno pitanjce za iskusne mame i shoppingholicarke user posted image
Jel mi moze neko dati spisak radnji u Sarajevu gdje ima kupiti krevetica na dva ili tri nivoauser posted image
pleaseeeeeeeeeeee

ja ti samo mogu reci da u kiseljaku( tradeliju) imas dobre krevetice i naj jeftinije,a i izbora,ja sam kupila prije dva mjesec 220km samo krevetac ostalo sve kupujes po zelji
http://user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 533
7.1.2011 8:13:11   
Gemelli
Da li postoji neki krevetic za blizance ili vjerovatno moram planirati 2 krwevetica...

radnje nisam gledala osim nekad usput, slucajno sam na carsiji vidjela predobar krevetic u cicibanu za 245 km, a recimo da se ne moze porediti sa kreveticem koji sam vidjela u robotu od 190 km

ali sam na netu nasla super stvar
http://www.pik.ba/artikal/778010/djeciji-krevetic/
pa me zanima da li ste primjetile neku radnju sa slicnim kreveticem, jer ovo se cini super kad se vec operma sobica, da to bude na malo duzi period

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 534
7.1.2011 8:20:35   
bebacha
mi imamo ovakav-kupili ga u Fisu-cini mi se bio oko 250KM.nadama je odlican.curica ga koristi vec 3 godine i tek sad cemo skinut ladice sa strane.ogradicu smo skinuli prije par mjeseci.jedina mama je sto se nemoze spusti nivo.znam da slican ima i forumasica Visnja.kvalitetnij i punoo skuplji.na pocetku teme smo pisale o tim kreveticima pa mora iscitaj temu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 535
7.1.2011 8:35:44   
Gemelli
ok super hvala user posted image mada nemamo obicaj ici u fis, ali koliko znam ima neki na ilidzi pa taman da svatimo

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 536
   RE: Krevetic... ?
7.1.2011 8:39:09   
Gemelli
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Nasla sam krevetic user posted image

user posted image

user posted image

Kad bebana poraste skine se ova komodica o stranica kreveta i dobije se veci krevet kao ovaj na fotkici:
user posted image

ovo je super, sad bi ga kupila, upravu si ovaj je mnogo bolji, valjda nije mnogo skuplji

Dimenzije su mu 170 x 75... a dok je jos bebana 120 x 75...

Uh sad lakse disem jer sam nasla bas ono sto sam trazila user posted image

ovo je super, prelijepo izgleda, valjda nije mnogo skuplji

< Poruku je uredio Gemelli -- 7.1.2011 8:40:27 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 537
7.1.2011 8:43:20   
bebacha
cini mi se oko 900Km

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 538
7.1.2011 8:44:35   
Medi_87
Bebaca hajd mi reci u kojem Fisu ste kupili FIS Vitezu ili ovdje u sarajevu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 539
7.1.2011 8:47:52   
bebacha
u Gracanici

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 540
7.1.2011 8:50:48   
bebacha
IZVORNA PORUKA: bebacha

[img=http://img215.imageshack.us/img215/4077/krevetic1uu8.th.jpg]

evo naseg

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 541
7.1.2011 8:52:51   
Medi_87
krevetic je mrak, a za te pare ovdje imaju bezveze, nego je li dosao madrac ili se mora kupiti odvojeno
Usput zna li iko ima li ovakvih u Vitezu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 542
7.1.2011 8:54:46   
bebacha
madrac ne doce,sam madrac je oko 80Km.ja znam da ih ima jos uvjek u Fisu,i ako zelis mozes kupit u kompletu i police i ormar

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 543
8.1.2011 17:57:55   
Gemelli

dansa sam gledala par slaatkih krevetica u cicibanu na carsiji, proizvodi se u BiH, jako su lijepi puno drvo
a prodavacica nam je rekla posto planiramo uzeti dva da nam cak moze dati popust od 10 do 20%
cijena od 245 do 260, bez madraca, a madrac je kod njih antialergijski sa ljetnom i zimskom stranom i kosta 65 km
http://www.simpsondoo.com/main/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=31&category_id=34&option=com_virtuemart&Itemid=56

mada na internetu je mnogo jeftiniji jbt. dodje 160 km, hehe ako postoji mogucnost dostave u Sa ovo se fakat isplati, ovaj se nama svidjeo u radnji i kosta 245 KM

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 544
8.1.2011 17:59:48   
Gemelli
zaboravila sam dodati madrac je podesiv u dvije visine i ogradica se spusta, po meni do sad najsladji sto smo nasli
i na tockice je

iiii ima dvije ladice na dnu user posted image

< Poruku je uredio Gemelli -- 8.1.2011 18:00:59 >

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 545
9.1.2011 11:26:20   
Medi_87
Ovaj poput Bebachinog kosta 275 km i iam ga kupiti u Fisu u Rajlovcu pa ko iam mjest super je , ja nazalost nemam predug mi je user posted image user posted image user posted image uglavnom s madracem izadje nesto oko 350 ili manje nisam zapamtila i ima u narandzastoj i zelenoj varijanti pa ko voli nek izvoli
Gemelli meni se strasno svidja ova ogradica u krevecu zna li iko gdje iam slicnih, ali da su jednobojne kupiti, ne bih one ko po centrima sarene, ima li u Cicibanu gdje se to tacno nalazi

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 546
9.1.2011 16:45:40   
Gemelli

Ciciban na carsiji, ulica prekoputa badema ili do ulaza u kolobaru, sa te strane gdje je badem :))
eto valjda sam pomogla, naravno, svaki krevetic ima i u prirodnoj boji drveta

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 547
9.1.2011 21:30:47   
gagach
joj ja sam odusevljena kreveticima u onoj prodavnici iza katedraleuser posted image odmah na ulazu desno stoji jedan sa visokim stranicama i diiiiiiivan je...dva nivoa,ladica i ograda se spusta...tamo je izlozen svijetlo drvo a ja cu sebi naruciti bijeliuser posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 548
9.1.2011 22:16:15   
Anoniman
Super krevetce imate u Sentadi u onoj radnji, to je ista radnja kao ta kod katedrale, samo je ova mnogo veca i ima veci izbor. Ove sa ladicama imaju, bili su oko 230km, a sto se tice krevetca za blizance postoje, ali moj je savjet dva krevetca, jer kad bebe budu vece ima da se kroz ogradu diraju, da bude jedno drugi itd. Jednobojnih ogradica ima u bagateli, oko 17-18 maraka ogradica sa jorganom i jastukom. Bas bagatela, a sto se tice kvaliteta super su. Ja sam kupila jednu od 130km, i ova iz bagatele mi se bolje pokazala.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 549
9.1.2011 22:31:42   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Super krevetce imate u Sentadi u onoj radnji, to je ista radnja kao ta kod katedrale, samo je ova mnogo veca i ima veci izbor. Ove sa ladicama imaju, bili su oko 230km, a sto se tice krevetca za blizance postoje, ali moj je savjet dva krevetca, jer kad bebe budu vece ima da se kroz ogradu diraju, da bude jedno drugi itd. Jednobojnih ogradica ima u bagateli, oko 17-18 maraka ogradica sa jorganom i jastukom. Bas bagatela, a sto se tice kvaliteta super su. Ja sam kupila jednu od 130km, i ova iz bagatele mi se bolje pokazala.

e da bla sam i u toj u sentadi i jest veci izbor...stvarno svega imaju i poprilicno je povoljno....
na sta treba da obratim paznju kad je kupovina duseka u pitanju?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *