|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
13.8.2010 11:54:55   
ziki
Vidim da je većina za putne krevetiće ali meni se više sviđa drveni sad kad vidim kako mi je mirno i lako dijete zahvaljujem Bogu što nisam putni uzela. On skače, preskače se.... nema šta ne radi a baš je krupan i napredan mašala tako da nisam sigurna kako bi se putni ponašao. Mi smo kupili drveni krevetić u Fisu, ima tri nivoa, dole fioku- ladicu za stvari koje su mu velike i čekaju red, na prednjoj strani ima dvije šipke koje mogu da se izvade da beba može da uđe i izađe. Mi smo prošle godine( kad je Nemirko imao cca godinu) spojili naš kevet i krevetac tako da Nemirko spava u krevetcu a pred zoru pređe kod nas, samo se zavuče pod pokivač. A kako ja imam lak san a i on se plaši mraka ne brinem da će neđe pobeć. A madrac je nobil debljine oko 20 cm(na poslu sam pa nemo ga premerim) sa oprugama je o ne primećuje se na njemu koliko Nemirko skače.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 501
13.8.2010 11:58:08   
rose
IZVORNA PORUKA: ziki

Vidim da je većina za putne krevetiće ali meni se više sviđa drveni sad kad vidim kako mi je mirno i lako dijete zahvaljujem Bogu što nisam putni uzela. On skače, preskače se.... nema šta ne radi a baš je krupan i napredan mašala tako da nisam sigurna kako bi se putni ponašao. Mi smo kupili drveni krevetić u Fisu, ima tri nivoa, dole fioku- ladicu za stvari koje su mu velike i čekaju red, na prednjoj strani ima dvije šipke koje mogu da se izvade da beba može da uđe i izađe. Mi smo prošle godine( kad je Nemirko imao cca godinu) spojili naš kevet i krevetac tako da Nemirko spava u krevetcu a pred zoru pređe kod nas, samo se zavuče pod pokivač. A kako ja imam lak san a i on se plaši mraka ne brinem da će neđe pobeć. A madrac je nobil debljine oko 20 cm(na poslu sam pa nemo ga premerim) sa oprugama je o ne primećuje se na njemu koliko Nemirko skače.

mm je trenutno u fisu s mojim tatom i gleda krevetice...tako da ce mi donijeti slicice na mobu ...istrazujemo sve opcije :)

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 502
13.8.2010 15:37:13   
Rimljankaa
Hocemo i mi da vidimo te slicice!!!  user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 503
13.8.2010 20:32:35   
rose
evo nije neki kvalitet al se moze vidjeti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

krevetici od 140-230 KM bez madraca...ovaj s kruzicima je na 3 tri nivoa...a ima i na dva...madrac od 40-70 km

komodica od 180-ne sjeca se user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 504
13.8.2010 22:39:55   
Rimljankaa
Ovaj s kruzicima na tri nivoa,je li u se spusta prva stranica? On je predpostavljam 230KM.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 505
13.8.2010 22:49:48   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Ovaj s kruzicima na tri nivoa,je li u se spusta prva stranica? On je predpostavljam 230KM.

muz mi rece da ima mehanizam i da se spusta ogradica...taj se i njemu najvise svidioi rece da je to taj najskuplji...mozda odem sutra da pogledam

< Poruku je uredio rose -- 13.8.2010 22:50:21 >

Neposredna veza do poruke: 506
13.8.2010 22:54:00   
Rimljankaa
Hajde ako budes isla,razgledaj jos sta ima,ako ti nije frka... KOlica...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 507
13.8.2010 22:58:51   
rose

ima kolica...neka jonsons marka s autosjedalicama mislim 200 i nesto...gledat cu

Neposredna veza do poruke: 508
14.8.2010 18:20:21   
škorpija
ovaj s kuglama kupila je moja kuma, i ova kugla je isplala i pala u krevetić, srećom beba nije bila u krevetiću, doduše to se desilo kad ga je druga beba korstila, znači poslije neke 4 godine

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 509
14.8.2010 18:21:36   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

ovaj s kuglama kupila je moja kuma, i ova kugla je isplala i pala u krevetić, srećom beba nije bila u krevetiću, doduše to se desilo kad ga je druga beba korstila, znači poslije neke 4 godine

jooj ja fakat ko neka ptica zlosutnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 510
14.8.2010 22:30:26   
rose
IZVORNA PORUKA: rose

ima kolica...neka jonsons marka s autosjedalicama mislim 200 i nesto...gledat cu

gledala sam kolica...raznih marki...u kombinaciji s nosiljkama i bez a ima i onih kojima se rucka pomjera pa mozes i da gledas bebu...cini mi se cijene jeftinije nego u sarajevu...ima i posebno autosjedalica ali ja iskreno ne znam koju bih uzela za malu bebu user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 511
14.8.2010 22:31:33   
rose

jooj ja fakat ko neka ptica zlosutnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma dobro je to znati...fakat covjek ne razmislja da taj "ukras" moze povrijediti dijete

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 512
4.10.2010 15:21:30   
Agenda
Pozdrav i od buduće mame :))

Kad smo već kod krevetića, zanima me da li neko ima chipolino neoma pokretni krevetić i koji dušek se, pored postojećeg, može staviti na ovaj krevetić. user posted image

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 513
4.10.2010 15:31:08   
M kao Mama
Agenda, dobro nam došla, ugodno druženje

Naši prijatelji su kupili davno taj pokretni krevetić i nisu nigdje mogli nabaviti dušek, jer su neke čudne dimenzije, tada smo im mi dali od našeg starog (bračnog jogija) koliko im treba i oni su to obradili sašili preko presvalku i super im je koristi, sada sam čula da se u Nobilu (Novi Travnik) može naručiti po mjeri dušek/jogi.

Sretno

(odgovor članu Agenda)
Neposredna veza do poruke: 514
5.10.2010 10:01:21   
Agenda
@mama alma RR

Hvala na informacijama, vidim da ima nobil i ovdje u sa, tako da ću otići sa dimenzijama :))

Hvala još jednom

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 515
5.10.2010 10:32:18   
M kao Mama
Jeste imaju na Otoci, a pogledaj i Udobrnos u Šoping centru Grbavica ima ponudu tih madraca za naručiti. 

(odgovor članu Agenda)
Neposredna veza do poruke: 516
8.10.2010 13:10:17   
leona81
u dilemi sam...imamo drveni krevetic iz kojeg nasa beba vec izlazi na bracni, a i uzak joj je i stalno se udara u stranice...mislili smo kupiti putni ali na vecini pise do 15 kg ili dok beba ne stoji samostalno??? da pricekam jos malo pa onda uzmem pravi krevetic niski ili da uzmem putni?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 517
8.10.2010 16:50:53   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: leona81

u dilemi sam...imamo drveni krevetic iz kojeg nasa beba vec izlazi na bracni, a i uzak joj je i stalno se udara u stranice...mislili smo kupiti putni ali na vecini pise do 15 kg ili dok beba ne stoji samostalno??? da pricekam jos malo pa onda uzmem pravi krevetic niski ili da uzmem putni?

moja djevojčica ima skroro 20 mjeseci i mislim da bi mogla spavati na pravom krevetu okruženom jastucima i nečim mekanim, eh sad ti znaš koliko ti je malena nemirna po noći tj. da li se puno okreće, sve i da se puno okreće problem možeš riješti jastucima.
S druge strane za putni krevet ti treba madrac, ne znam da li možeš iskoristiti postojeći, ako nađete povoljno putnički ja bih ga kupila, stvarno je dilema user posted image , valjda se javi još neko....

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 518
8.10.2010 16:56:34   
škorpija
ma leoona putni krevetić možeš naći z 70-80 KM, mislimd a to nije puno pa s ispalti uzeti

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 519
16.10.2010 16:28:16   
leona81

ma leoona putni krevetić možeš naći z 70-80 KM, mislimd a to nije puno pa s ispalti uzeti

nestasica je u turbo limacu vec duze vrijeme ih nemaju, a plus ja sam htjela onaj sa otvorom sa strane da kad prohoda moze izlaziti...ne znam gdje ima takvih i koliko su

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 520
16.10.2010 16:36:01   
Anoniman
kod nas je putni krevetic iz TL toplo ne preporucujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nezgodan za sklapanje i rasklapanje ili nas ima neku gresku..kupila sam madrac od kokosove slame bas za te krevetice,kostao je 70km debljina mu je 10cm i odlican je..

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 521
16.10.2010 16:57:22   
mama2009
IZVORNA PORUKA: noa

kod nas je putni krevetic iz TL toplo ne preporucujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nezgodan za sklapanje i rasklapanje ili nas ima neku gresku..kupila sam madrac od kokosove slame bas za te krevetice,kostao je 70km debljina mu je 10cm i odlican je..

mi isto imamo iz TL pokretni, isto misljenje sam imala kao i ti ALI sam detaljno pogledala uputstvo za sklapanje i rasklapanje i na kraju hvalim ga na sva usta jer je super.....mogu ti na pp reci tajnu  user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 522
16.10.2010 17:06:37   
Anoniman
pomagaj draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 523
13.11.2010 16:28:53   
Zejnebb
Ja sam prvom sinu kupila onaj mrezasti sto se sklapa i stavila u njega spuzvu,Amar jos u njemu spava,ima 2,5godien i ne planiram mu mjenjat,jer je super sto ne moze izaci iz njega :)
A drugoj bebici planiram aBd napraviti drveni,samo jos ne znam kakav bi,bi da se spusta onaj nivo i mozda uz njega i latice za odjecu
Znate li samo dimenzije za krevetice,koje su inace

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 524
15.11.2010 0:09:33   
tekja
120x60 cm - velicina klasicnih kreveticauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Zejnebb)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *