maja78 RR -> RE: Krevetic... ? (7.4.2010 10:09:47)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady IZVORNA PORUKA: maja78 IZVORNA PORUKA: maja78 ja sam u nedoumici, trebala bi danas naruciti dusek za krevetac, kupila sam mu putni, e sad ako narucim pravi madrac on je visine 18 cm i onda ce bebi moci iskakati, a ima varijanta spuzva unutra, a to je visine 10 cm, e sad nemam pojma sta da radim sta mislite o tome? molim vas odgovorite majo ako misliš koristiti putni krevetac samo povremeno onda je spužva sasvim Ok ali ako misliš koristiti kao stalni krevetac nevidim razlog zašto ne naručiš i standardni madrac. Moje curice odrasataju u putnom od rođenja...starija je u njemu bila do 3 godine znači dok se nije rodila seka i nije ispala...ako je djete nemirno milim da u tom slučaju trebaš biti opreznija ali isti oprez bi ti trebao i sa drvnim krevetićem u kome je standarni madrac. ja imam i deblju štep deku koju nosimo umjesto madraca na more ili kod mame kad idem jer ja svoj krevetić nosma koda je igla a jok krevet.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] imala sam ja standardni drveni krevetac i dusek, ali je iskocio iz njega, ovaj putni je dublji, ali kad ubacim pravi madrac (sto je meni bila ideja) opet moze iskociti a planiram ga koristiti stalno do jedno trece godine kad bi kupila pravi krevet
|
|
|
|