Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja cini mi se sve mogu donekle tolerisati,ali cure moje,sto mi smeta oholost i umisljenost da si bolji od drugih....... ja sam prije dva dana imala takav slucaj...Boze moj Uzviseni...mogu trpiti,ali ono nisam mogla i morala sam reagovati :(. Oholost organski ne podnosim.
potpisujem....neskromnost u svakom obliku.....i isto reagujem!!!
e vala baš hahahah ja imam jednu drugaricu inače jako dragu al nekad ima momenata počne da gnjavi s nekim dubokoumnim temama a ja izašla da se opustim ja okrenem na zezu, postavim neko nidje veze pitanje npr jel tu bilo sexa hahahah i ona zna da je gotovo s tom temom :-)
Ima i mm jednog prijatelja, kava s njim traje ko godina, teme neke iz psihologije da te glava zaboli. Kad meni pocne pricat, ovo, ono, meni ispocetka bilo zanimljivo, sad samo gledam da pobjegnem
Ma većinu ovih postova mogu potpisati.. A ne volim ni one koji stalno postavljaju pitanja vezana za privatni život, ne volim one koji stalno glume žrtve i očekuju da ih neko sažalijeva, niti one koji žive od stare slave, pa vazda pričaju " eh, a kako sam ja nekad...", de ba kako si nekad, svaki novi dan je bitan, eh jesam i ja namćor...uh ni sama ne kontam šta sam htjela napisati
ne volim lažove, ljude bez stava, one koji šute a mute, one koji se pretvaraju da su sa svima dobri, one koji bi se j i za pola marke, one koji ne poštuju starije, koji metu ispred svačijih vrata sem svojih, ulizice ( ovi su mi najmrzi)
ne volim lažove, ljude bez stava, one koji šute a mute, one koji se pretvaraju da su sa svima dobri, one koji bi se j i za pola marke, one koji ne poštuju starije, koji metu ispred svačijih vrata sem svojih, ulizice ( ovi su mi najmrzi)
e ovo...baš fino sročeno tamam što bi šeherzada rekla
ti nikoga ne volis mogla si mene potpisati oj kuku opet sam navalila po OT
Ma većinu ovih postova mogu potpisati.. A ne volim ni one koji stalno postavljaju pitanja vezana za privatni život, ne volim one koji stalno glume žrtve i očekuju da ih neko sažalijeva, niti one koji žive od stare slave, pa vazda pričaju " eh, a kako sam ja nekad...", de ba kako si nekad, svaki novi dan je bitan, eh jesam i ja namćor...uh ni sama ne kontam šta sam htjela napisati
Kontam ja... I potpisujem te!
Eh ovo podcrtano, ovo me bas slomi, a to posebno rade ljudi koji su tu istu slavu izgubili i ne trude se imati bilo koju vrijednost u zivotu osim kicenja onoga iz proslosti. Na kraju mi ih bude u jednu ruku i zao jer je to jedna velikaaaa bolest, a cesto se nadje kod ljudi.