Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
od svega mrzim ljude cija je spoljasnjost divna , rijeci slatke umjerene a dusa otrovna , ljude koji svoju finocu prezentuju a preko drugih onih naivnih svoj otrov prosipaju eto takve ne volim
I evo ja upravo ne volim osobe koje su sebicne do bola, ne rade nista po cijele dane, i onda banu u 11h kad mm treba zatvoriti i ostaju do 2, 3 h poslije ponoci... A on mora cekati i sutiti i slusati njihove nebulozne price, jos se i gazda nade tu i tako svako drugo vece... Uh kako sam ljuta
hehehhe tm ne može da bira a mm može al neće da se zamjeri ne volim one koji iaku su u pravu ne žele da se zamjere
Eh Veeseelaa, onda ti ni mene nikako ne voliš
ne volim škrtice, lijene osobe, neuredne , dosadne, apatične, pesimiste, lažljive, nervozne, osobe koje imaju svoje rituale, pa nedo Bog da uletiš u krivo vrijeme, beživotne ljude, osobe koje ti pošto poto žele nametnuti svoj stav......
I evo ja upravo ne volim osobe koje su sebicne do bola, ne rade nista po cijele dane, i onda banu u 11h kad mm treba zatvoriti i ostaju do 2, 3 h poslije ponoci... A on mora cekati i sutiti i slusati njihove nebulozne price, jos se i gazda nade tu i tako svako drugo vece... Uh kako sam ljuta
hehehhe tm ne može da bira a mm može al neće da se zamjeri ne volim one koji iaku su u pravu ne žele da se zamjere
Eh Veeseelaa, onda ti ni mene nikako ne voliš
ma ne, to ja samo tako kažem al gledajući na vas uvidjajne po svoju štetu samo se ibretim MM je takav, samo nek je drugim lijepo pa makar on umro
Ne volim lazljive osobe, osobe bez svog stava, sebicne, folirante, osobe koje ne vode racuna o higijeni... ne moze mi sad sve "pasti" na um. Kad se sjetim pisat cu!
Ne volim kad je neko peglativan u razgovoru, kad je previse obazriv, ne volim kad neko na FB govori lolim te draga, kako si mi lijepa, pametna, ti si moja duuuuusa, ne volim kad 582 osobe na tom istom FB lajkuju neki status od odredjene osobe koja je kao cool, a da je bilo ko drugi to napisao ne bi to uradili. Ne volim kad mi neko cesto govori da me voli i stalno to istice, osjecam se neugodno jer smatram da se prava ljubav pokazuje i dokazuje na druge nacine.
Ne volim kad je neko peglativan u razgovoru, kad je previse obazriv, ne volim kad neko na FB govori lolim te draga, kako si mi lijepa, pametna, ti si moja duuuuusa, ne volim kad 582 osobe na tom istom FB lajkuju neki status od odredjene osobe koja je kao cool, a da je bilo ko drugi to napisao ne bi to uradili. Ne volim kad mi neko cesto govori da me voli i stalno to istice, osjecam se neugodno jer smatram da se prava ljubav pokazuje i dokazuje na druge nacine.
Ni ja ovo ne volim osim kad mi mm to govori (shvatam to kao dio nekog mazenja, pazenja i sl.).
hahaah ovo za fb si u pravu il neko postavi neku akrepastu sliku a 600 duša napiše kako si ti lijepa, zgodna, nikad ljepšu ženu vidio nisam da umreš od smijeha od tuge i žalosti
Ma OK kad ti muz to cesto govori ili mama, za njih mi se podrazumijeva da te vole, ovo se odnosi na prijateljice koje cesto znaju govoriti takve stvari.
vesela, mene bas nervira to ulizivanje, hvala Bogu ne druzim se s takvim ljudima.
< Poruku je uredio malena sharena -- 4.1.2011 15:27:09 >
...laz na prvom mjestu, pretjerano tepanje i cica macanje (posebno ako se ne poznajemo bas najbolje)...i osipam se na samohvalu , pa pusti nek te drugi pohvale!
...laz na prvom mjestu, pretjerano tepanje i cica macanje (posebno ako se ne poznajemo bas najbolje)...i osipam se na samohvalu , pa pusti nek te drugi pohvale!
Ja cini mi se sve mogu donekle tolerisati,ali cure moje,sto mi smeta oholost i umisljenost da si bolji od drugih....... ja sam prije dva dana imala takav slucaj...Boze moj Uzviseni...mogu trpiti,ali ono nisam mogla i morala sam reagovati :(. Oholost organski ne podnosim.