4D ili obicni UZ??? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Visnja RR -> 4D ili obicni UZ??? (29.12.2012 12:57:48)

sve se lijepo zavrsilo...odlicno...

kao sto sam i predpostavila samo veliki nesporazum koji se eto lijepo rjesio...

pa cemo temu zakljucati

zaza lopez -> RE: 4D ili obicni UZ??? (12.11.2013 21:48:41)

Kao prvo pozdrav svim forumasicama.Kao drugo ZEKANA sto si otvorila tu temu ne BIP BIP BIP molim te.Pricu si izmislila jer od toliko klinika u Sarajevu ti si našla bas BAHCECI da blatiš.Jasam njihov pacijent od kako su otvorili i za njih imam samo rijeci pohvale.A sve da neznam kakve aparate imaju nego znam ti veze nemaš nisi ni došla da uradi stajali ultrazvuk kod njih negi lažeš.Cula si za sestricu Adnu veze nemaš o ostatku osoblja samo ti je vazno da blatiš tu kliniku EP-a nemojte.Jer ja sam ta koja zna sve o njima i o tome da imaju najbolju opremu u cijeloj BIH.dosta mi je vise BIP BIP jadnici koje luduju zbog 100km jer ih je to zaboljelo.Ta klinika nije za takve BIP kao sto si ti.

Hanady RR -> RE: 4D ili obicni UZ??? (12.11.2013 21:55:36)

zazo draga ima godina haman kako je žena pisala i na kraju sve je rješeno dobro...
i oko toga a i porodila se garnt do sada[sm=smiley1.gif]

Skvo RR -> RE: 4D ili obicni UZ??? (12.11.2013 22:05:46)

Jennifer malo cu ti editovati post..previse je kako da se izrazim prost i prost i prost....LP

zaza lopez -> RE: 4D ili obicni UZ??? (16.11.2013 1:22:41)

Ma znam Hanady da je davno pisano i isto tak znam da ljudi čitaju i pogrešno zaključuju.Samo hoću da se zna kada je nepravda u pitanju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]