mynxlee -> RE: da li vasa beba mirno spava? (3.3.2009 21:34:31)
|
U pocetku, kad se Ivan rodio, imali smo strasnih problema sa spavanjem. Nije htio uopste da spava nego je samo trazi da jede i spavao bi na rukama. Kasnije s vremenom su se stvari pocele mijenjati. Svi su govorili kad prodju babine da ce se i on srediti. Jedva sam cekala da prodje tih 42 dana. U zadnje vrijeme nocu bi se budio svaka 2-3 sata, s tim da mi trebalo 3-4 sata da ga bas ono uspavam. I ta 2-3 sata su mi puno znacila da napunim baterije, ali sve kako se jutro budi, tako se i meni baterije prazne, pa sam znala da ga donesem kod sebe u krevet, dam mu siku i ja zaspim prije njega. Kad se probudim sve mokro oko nas od mlijeka. Preko dana bi ulovio da odspava 3-4 sata u komadu i to je sve. Zadnje 3 veceri stvari su se promijenile. Sad neznam koliko ce to dugo trajati. Nocu spava 5-6 sati, a preko dana isto kao prije. Sve je to lijepo, ali ja imam problema s mlijekom. Nadodje mi da izvinete, pa hocu eksplodirati. Tvrdo ko kamenje. Kad mu dam da doji, ma cini mi se samo sto usnicama dotakne, ono kad pocne sikljati, jadno zagrcne se, pa nit ga podici da ga potapsam po ledjima, ni ne podici, jer ono okolo nas kad pocne bacat mlazove... Joj! Pocnem nekad Boze me oprosti i psovati. Evo sad Ivan spava, a sise mi ko s neke duplerice. Steta sto ih mm ne moze iskoristiti, jer bi ga mlijekom polila ko s vodenim topom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|