lejlašh -> RE: Kako spava vasa beba? (19.12.2008 22:33:02)
|
Ja sam se haman navikla na nespavanje, moja mrvica je dobro spavala samo prvi mjesec, a poslije se često budila u toku noći da siki. Hajd to je bilo i ponošljivo, spavala je u svom krevetiću, probudi se da papa i odmah zaspi. Međutim sve je krenulo nagore kada je napunila godinu i ja počela raditi puno radno vrijeme. Haman me djete toliko poželi da jadnica u noći proživljava to što me nema. Počne neutješno plakati, ne može je ništa smiriti u pola noći i to se dešavalo X puta. Poslije iscrpljenosti i nespavanja, MM je preselio u dnevnu sobu, a ja sam je prebacila kod sebe jer mi je tako bilo lakše. Isprva se plač nastavio, a onda se malo pomalo smirila. Sad opet pajki po starom, budi se da doji i zaspi, s izuzetkom prehlade i začepljenog nosića, koji joj smeta da zaspi, pa je opet bilo nespavanja. Ja sam bila veliki protivnik toga da djeca spavaju s roditeljima, i još sam, ali nužda zakon mjenja. Vidjećemo šta će biti dalje.... Preko dana spava 2x nekad duže ,nekad kraće, a vikendom obično preskoči bar jedno spavanje, jer mama voli hodati, pa nema kad da se smiri u kući[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|