Anoniman -> RE: jeste li ikad grubi (23.11.2008 12:02:22)
|
sve znate kako je sa bebom od tri mjeseca i da je taj period najteži, jer dijete se ne može ni igrati ni zabaviti, već ti moraš biti tu za njega non-stop! imam pomoć mame, muža, sestre... kad mogu oni, ali zamislite kad moj muž po četiri dana ode na put, a mama i sestra mi naveče dodju da je okupamo, to su dva sata pomoći, naspram 24 sata... znači 22 sata macica bukvalno visi na meni... i ja stvarno ne vidim razlog za grubost ni žaljenje... I možda će neko prevrnuti očima, ali opet ponavljam da za sve imam vremena i za sve NAĐEM vremena... Zbog toga se ne osjećam kao super žena, već kao žena kojoj je sasvim normalno da takva bude... I sve sam prihvatila normalno, i plač i ovo i ono... jer je to dio djeteta koje sam ja htjela. Da se sad nerviram, pa šta će biti kad budem imala drugo... pa kad dođu veći problemi, kad bude u pubertetu i sl. A mislim da ja sutra ne bih voljela da se to moje dijete izdere na mene i bude grubo, kad meni nešto bude trebalo. Ja sam takva osoba, smirenija u takvim situacijama, I SVE JE DO TOGA KAKAV JE KO, i razumijem ako neko brže plane, i svi ti mali ispadi nisu strašni i dio su svakodnevnice, važno je da mi ne osjećamo da smo ostali uskraćeni za nešto zbog tog našeg djeteta, i da to ne bude izvor frustracija koje vode ka grubostima...
|
|
|
|