Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Folna kiselina se mora početi piti 3 mjeseca prije trudnoće...Pošto nikad ne znam hoće li doći ili neće ja je i ne pijem...Pije li neka od vas trudilica tu folnu?...Znam da se pije u trudnoći, mislim 3 mjeseca isto...
Ja sam uzela neke vitamine u dm-u,piše da sadrži sve vitamine i folnu kiselinu...već sam pisala ovdje o njima...mislim da su tabletice nekog naziva das gesunde plus-sve za mame od a do z...pijem ih,s tim da za vrijeme pravim pauzu...ne znam je li to pravilno ili nije,ali mislim da ne mogu odmoći,tj.bar se nadam
I ja pijem iste tablete iz DM-a. Oko 5-6 KM su, a ima dovoljno za dva mjeseca. Nisam trudna, ali zelim da postanem mama, pa sem samostalno ukljucila te tablete. U pitanju su vitamini i folna kiselina, pa smatram da ne moze da naskodi.
< Poruku je uredio Nik Name -- 25.1.2013 9:07:20 >
Slobodno uzmite, ja sam trudna, dr. mi propisala Pregnacare i pijem ih, ali već sam kupila ove iz DM, da počnem kad potrošim pregnacare, jer im je sastav gotovo identičan do u gram, a Pregnacare ima 30 tableta, košta oko 12KM.
U pitanju su vitamini, na kutiji nema neka uputa da se ne piju u toku menstruacije. Namjenjene su za trudnice, dojilje i zene koje planiraju trudnocu. Ja ih namjeravam piti i kada dobijem, a nadam se da ne dodje.
< Poruku je uredio Nik Name -- 27.1.2013 20:34:17 >
Ja sam danas kupila ove iz DM-a, A-Z MAMA...Krenuću ih piti....Ako neka od vas zna voljela bi da mi kaže da li smijem piti ove vitamine zajedno sa bromergonom za prolaktin i dabrostonom.....Doktor mi je propisao tu terapiju, moram je piti a ne znam smijem lli i ove vitamine i minerale piti zajedno....
Pozdrav drage moje.... Nik Name nisam te dugo cula a ti ne budes u cekaoni?... kako si, abd da ovaj mjesec sve ugledamo te dvije crtice sto zivot znace ...
ja sam dobila menstruaciju nakon 107 dana od kiretaze i sve mi je to bilo vjerovatno od stresa jer je sve u redu hvala Bogu. Opet imam odnose bez zastite a ne ocekujem 28.2.
Ove vitamine namjeravam i ja uzeti u DM-u...bas ove sto imaju folnu kiselinu i magnezijum ako sam dobro shvatila. Uglavnom potrazit cu vec nesto. Sta vi pijete?
Ja cu se malo ubaciti u vas razgovor.A sto ne pijete samo folnu kiselinu? Ja sam pila prije trudnoce samo folnu od naturala, kupovala sam ih u apoteci.Nisam pila te iz dm-a.Pila sam ih oko 2mj I zatrudnila I nastavila piti do kraja 3mj.Kazu da folna pospjesuje plodnost I da se brze zatrudni ako se piju.