nadana -> RE: Vitamini i folna kiselina (23.12.2012 20:43:00)
|
Evo i mene... Kako sam vidjela da si ti Lella kupila one vitamine u DM, i ja sam isla, međutim, nisam ih mogla naći. Zato sam kupila corokotovo ulje, kazu da je za sve dobar, i za nervozu, a i za to mi treba, [sm=smiley36.gif]. A citala sam da su ga neke zenice koristile i za trudnocu... Ja sam ti pila macinu travu i vrkutu jedan mjesec, i odmah je upalilo, samo je bio spontani... Vidim da si i ti iz Zenice... Na pijaci jedna zena prodaje 5 trava, macina trava, vrkuta, dinjica, maticnjak i jos neka... Kaze ona, sve se to lijepo pomijesa i pije se 40 dana... Ja sam pomijesala i sve to pila do ovulacije, a poslije ovulacije maticnjak i vrkutu sam pila... Pa eto, rekoh da ti javim... Sada je i meni prestala [sm=hudicek1.gif] pa sam se bacila na macinu travu, imam i neke smokve u maslinovom ulju (i to jedem), i ovo corokotovo ulje od danas pijem... A royal yelly sam skoro ispila... Valjda ce upaliti nesto od ovoga... Sorry na dugom postu. Sve vas ljubim i zelim vam punoooo srece u sljedecem ciklusu...
|
|
|
|