RE: Prvi koraci! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Razvoj bebe

Poruka

mamaibabo -> RE: Prvi koraci! (12.3.2013 8:47:22)

mi hodamo u krevetcu a napolju samo puzemo stojimo extra al kad negdje treba puzm ko zmaj[sm=smiley1.gif]

mama_debeljuca -> RE: Prvi koraci! (12.3.2013 9:05:33)

Moja djevojčica je pravila po par koraka sa 9, 9 ipo mjeseci, a sa punih 10, tog dana kad je napunila 10 počela pravo da hoda, na duže staze [sm=smiley36.gif]

zumbulcica -> RE: Prvi koraci! (12.3.2013 9:09:36)

Moja dusica je prohodala sa 11 mjeseci, ono skroz samostalno. Sa 8 je pocela da stoji samostalno. Trebalo joj je vremena da pusti prvi korak, bila je bas oprezna i plasljiva.

teacher75 -> RE: Prvi koraci! (5.5.2013 22:05:27)

sutra nam je 14 mjeseci i iako vec danima napravi po nekoliiko koraka danas je prvi put iz kuhinje dosao kroz hodnik sve do dnevne bez padanja[sm=bravo.gif]mada jos gubi ravnotezu i treba ga dobro paziti. zaleti se i smije se i ne pazi uopce[sm=smiley1.gif]

mishkica -> RE: Prvi koraci! (5.5.2013 22:11:12)

Bravo za slatkog djecaka, [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]ja se bas danas sjetih kako je lani u ovo vrijeme moja M prohodala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Crnkica -> RE: Prvi koraci! (5.5.2013 22:11:13)

Da vam javim,moja Džejla prohodala,evo već nekoliko dana intenzivno se pušta i hoda,a ima 11 mjeseci i 9 dana.[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

mamina princeza -> RE: Prvi koraci! (6.5.2013 12:42:58)

IZVORNA PORUKA: teacher75

sutra nam je 14 mjeseci i iako vec danima napravi po nekoliiko koraka danas je prvi put iz kuhinje dosao kroz hodnik sve do dnevne bez padanja[sm=bravo.gif]mada jos gubi ravnotezu i treba ga dobro paziti. zaleti se i smije se i ne pazi uopce[sm=smiley1.gif]

cestitamo ....

ja mislila on prohodao prije ...Blago tebi odmorila si duze :)[sm=smiley36.gif] ja sam mislila i donekle se nadala da imoj nece duze prohodati jer je u svemu kasnio u odnosu na seku a ovaj put s enisam plasila jer sam znala da dok ne hoda sam koliko toliko rahat.
al on je to odjednom i prodhodao je odmah iza rodjendana i to dosta dobro. Sad vec hoda ko veliki i trci i slomiiiiii.... vec pokazuje zelju da se samostalno penje uz sepenice sto mi je katastrofa . ja od kako je on prohodao ne pravim ni rucak svaki dan , kuca mi je urenebes.... tebe sad to ceka ..a mozda ce Alan biti blaze naravi....

cuvajte ga sad da ne padne da se ne prepadne .. zna skkao to ide ... prvi koraci se najvise paze :)

Lulu_08 -> RE: Prvi koraci! (16.8.2013 7:46:02)

Mi nikada ne prijavismo svoje hodanje, mala prohodala sa 11 mj, pa je onda od 12 do 13 bas se bojala i pazila, radije je hodala uz pridrzavanje ili krace relacije od neceg do neceg pa opet od skoro 13 trci i hoda bez problema hB.

mum82 -> RE: Prvi koraci! (16.8.2013 7:49:19)

e pa ni mi nismo znali da imamo ovu temicu...
prohodali odmah poslije rodjendana,znaci s 13 mj i od tad ne stajemo[sm=smiley36.gif]...a hoda ko patkica,i kad padne dize se brzinski,dusa moja,jer ima bracu kog mora stic[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 12 13 [14]